sunnuntaina, elokuuta 05, 2007

Tuomarinkartanon pentunäyttely


Tänään Totoro debytoi näyttelykehissä. Täytyy sanoa, että homma hoitui yllättävän hyvin huomioiden sen, ettei Totorolla ole pantaa käytetty. Eilen löysin Totorolle vanhan ohuen, kiinteän pannan ja päätin käyttää sitä puolikuristavan sijaan. Taluttimia varasin mukaan useammankin, kosken ollut varma mikä niistä Totorolle parhaiten sopisi. Lopulta, kokeiltuamme paria erilaista, käytimme kehässä lyhyttä nahkaista talutinta.

Panta ei siis ollut kompastuskivemme vaan ravaaminen. Se ei näyttelypaikalla sujunut ollenkaan... Totoro löysi runsaasti erilaisia tapoja edetä ravaamatta; hyppiminen, loikkiminen, kahdella jalalla kävely, nelistäminen jne. "Paras" suoritus oli kahdella jalalla vastakkaiseen suuntaan kuin meikäläinen, siis näin:Arvostelun perusteella liikkuminenkaan ei ollut heikoin kohtamme vaan hampaat, jotka eivät vielä ole vaihtuneet. Eiköhän hammaskalusto siitä aikanaan asetu, kunhan kaikki maitosellaiset ovat lähteneet ja pysyvät sellaiset esillä.

Kaunis, siro, pieni Flii nappasi ROP-pentu -tittelin, Kuje vielä niukkoine partoineen oli toinen. Padi ja Veikko kompastuivat kalkkiviivoilla doping-sääntöihin.

Onnittelut Fliille hienosta debyytistä.


Päivä oli äärettömän onnistunut, tuhannet KIITOKSET kaikille paikalla olleille. Kehän jälkeen vietettiin kunnon piknik-iltapäivää ja meitä taidettiin vähän vilkuillakin hienoine eväinemme , kiitos kullekin kortensa kekoon kantaneelle, ja tuskin Padin hieno kuljetusvaunu ainakaan vähensi huomiota tai se, että pienet lapset tykästyivät länderipentuihin.

Totoron puolesta totean, että harjottelemista riittää ja hampaat sais vähitellen laittautua lopulliseen kuosiinsa. Vaan harjoitus tekee mestarin ja aika tehtävänsä, joten meidät tapaa varsin monessa tulevassakin pentunäyttelyssä.

3 kommenttia:

#krissenjutut -blogi kirjoitti...

Onko "herjoitteleminen" sitä, että harjoitellaan, mutta heitetään herjaa samalla, ettei homma menisi liian vakavaksi? ;)

Oikein mukava uusi verbi, mahdoitkos keksiä ihan vahingossa :D.

Kipa kirjoitti...

Näköjään sitä voi joskus luoda ihan uusia verbejäkin kun ei oikolue mitä naputtaa...

Taidan tällä kertaa korjata, mutta pistän ehdottomasti ton uuden verbin mieleeni, koskapa kehitit sille noin oivan merkityksen, on varmasti käyttöä ja pitäskin muistaa käyttää, ettei oikeesti vaan vahingossakaan menis liian vakavaks ja ryppyotsaseks tää koirapuuha.

Anonyymi kirjoitti...

:D En voinut olla nauramatta tuota Totoron kuvaa :) Poikahan osaa kävellä, ehkä Totoro luuli olevansa koiratanssi esityksessä ja näytti omia bravuuri liikkeitään ;))

Paljon onnea kasvattiesi menestyksestä. Pienenä se virtsa on väännettävä vai miten se nyt menee...?