torstaina, elokuuta 09, 2007

Liikekannalla


Torstain kunniaks melkeen välipäivä maalauksesta, mutta vaan melkeen, nimittäin KePo jatko päädyn yläreunan maalaamista ja vanhimmaisen kanssa puolestaan sutastiin keittiön ikkunan alapuoli silleen pika pikaa illalla, se seinä kun on hankala maalattava, aurinko porottaa siihen melkeen koko päivän.

Suurin osa päivästä kuitenkin meni ihan muualla kun sudin varressa eli alotetaan alusta. Eilinen ilta venähti aamuyön puolelle kun keskimmäinen miehensä kanssa tuli vieraisille ja ensin maalattiin, sitten saunottiin ja sitten vaan istuttiin iltaa. Niinpä tää aamukin venähti vähän, kömmin jalkeille vasta puol kymmenen pintaan. Siinä sitten aamupalaa ja baanalle.

Auto oli väkeä pinkeenään, vaikka KePo jäi kotiin, kun lähdettiin kohti Nummelaa. Ensimmäinen kohde oli Cittari, opiskelujen alku kun vanhimmaisella ja nuorimmaisella lähenee, joten hankintoja on tehtävä. Cittarissa onnistuttiin hahuilemaan hyvä tovi, varmaan melkeen tunnin verran, sitten porukka kokoon (sekään ei aina oo helppoa kun kaik on levinneet pitkin pytinkiä) ja viemään nuorimmainen poikaystävänsä kera tämän kotiin. Sen jälkeen keskimmäinen miehensä kanssa omaan kotiinsa. Siitä jatkettiin vanhimmaisen kanssa Säästäriin, josta mulla oli tavotteena löytää niitä loistavia sileitä housuja, joihin karvat ei tartu, kotikäyttöön ja välillä vähän muuhunkin käyttöön, entiset kun on jo tosi huonossa kunnossa. Ostin kolmet kerralla, ettei ihan heti taas tartte sovituskopissa hikoilla...

Kotona käydessä ehdittiin tavata KePon vanhemmat ja tuskin näiden auto oli näkyvistä kadonnut kun jo jatkettiin matkaa, tällä kertaa KePokin mukana. Poimittiin taas keskimmäinen ja miehensä mukaan ja suunnattiin Kodin Ykköseen. Olin valmiiksi kattonut netistä sellaiset meille istuvat jalkalamput, me kun on päätetty ryhtyä säästämään sähköä... Tästä paradoksista joskus ehkä enemmän, vaan ei nyt.

Kodin Ykkösessä kului aikaa ihan kiitettävästi, joka nurkka kun oli nuohottava. Valaisinten lisäksi en kyllä ostanut juur muuta kun koirille uudet ruokakupit kun kerrankin löysin melkeen sellaset, joita oon ettinyt iät ja ajat. Vielä Lidlin kautta kotipihaan. Siinä kohti tosin heitin vaan KePon ja vanhimmaisen ulos autosta ja jatkoin matkaa Nlaan, keskimmäinen ja miehensä kun piti viedä tavararöykkiöineen kotiinsa ja toisaalta KePon piti päästä omalle reissulleen, joten hän lähti sitten pakulla samoin tein.

Lopulta kun pääsin kotio, oli olo aika tyhjiin puristettu... Jaksettiin silti vanhimmaisen kanssa maalata tovi.

Huomenna taas maalataan, jos sää sallii.

Ei kommentteja: