torstaina, elokuuta 30, 2007

Luoksetulon lyhyt oppimäärä


Tää on muuten mun eka tekstini läppärillä ja vielä en oo kytkenyt (tilan takia, siis pöytätilan, laskutilan) irtonäppistä kiinni koneeseen, joten kirjotusvirhettä pukkaa minkä ehtii. Kyllä kai tähänkin näppikseen tottuis, on tää aika iso, mutta tarkotus on kyllä irrottaa näppis vanhasta koneesta ja pistää tähän kotikäytössä. Vaan kaik aikanaan.

Järkkäsin tänään kasvateilleni luoksetulokoulutusta. Osanottajien määrä ei päätä huimannut, Luca, Padi ja Veikko saapuivat paikalle. Ensin pidin vähän luentoa aiheesta ja se olikin onnistunut valinta, koska ulkona satoi vettä. Luennon jälkeen mentiin vasta ulos, silloin taas ei enää satanut vettä. Kiitos osallistuneille, oli tosi kiva tavata. Toivottavasti jokaisella oli kotiinviemisinä jotain uuttakin luoksetuloon liittyen, eikä vaan vanhoja kuvioita.

Kun en Lucaa ole ihan just nähnyt, niin olipa jännä nähdä miten Luca oli haalistunut tosi paljon, ei enää yhtään sellainen musta. Ja kunhan pentukarva nypitään pois, niin Lucasta taitaa tulla, kuten alun alkaen ajattelikin, ihan samanlainen ruskea kun muukin poppoo.

Taidan tästä lähteä saunaan lämmittelemään, tuntuu sen verran viileelle tää ilmanala täällä. Sitten nukkumaan ja huomenna onkin jo perjantai ja niin on eka loman jälkeinen viikko takana.

Ei kommentteja: