lauantaina, elokuuta 25, 2007

Lauantaiohjelmaa


Loma loppuu, loma loppuu... harjotuksen vuoks noustiin jo seiskalta, vähän tuntu takkuselta, mutta kun lähtö oli jo kasilta, niin noustava oli. Menomatkalla autossa vallitsi aika uupunut hiljaisuus, kukaan ei kuitenkaan nukkunut.

Aasa ja Cello osallistuivat Tervakosken näyttelyyn. Sää oli ihan hyvä ja nurmipohjakin kuivui varsin sukkelaan. Mainittavaa menestystä ei tällä kertaa niitetty, mutta ihan mukavaa oli ja päästiinpä heti kehän jälkeen lähtemään, illankin ohjelma kun oli valmiina ja aikataulu melko tiukka.

Tänä lauantaina sitä ohjelmaa oliskin ollut tarjolla vaikka kuin; sekä harrastuksen (koira) että (KePon) työn puolesta ja koskapa harrastuksella ei elä, niin valinta ei ollut järin vaikea. Omalta osaltani se helpottui entisestään kun totesin kotiuduttuani, ettei selkä kestä tuntikausien istumista, jäin siis kotiin ja KePo lähti edustamaan ihan keskenään.

Tältä päivältä ei sen kummempia, paras olis kai suunnata nukkumaan, huomenna kun on Kaivarin näyttely, joten aamusta ei taaskaan myöhään nuokuta.

Ei kommentteja: