maanantaina, elokuuta 20, 2007

Kummia kuvakulmia

Hengissä ollaan molemmat, minä ja kone .
IT-tuki tosin petti, eikä sitä näkynyt ei kuulunut, eikä mitään viestiäkään tullut. Ehkä on parasta alottaa siitä, että nappaa ton devariaseman kainaloonsa ja painelee takuulapun (ihme kyllä löysin sen, vaikka se oli ihan väärässä paikassa kaikkien mahdollisten ruokakaupan lappujen seassa) kanssa liikkeeseen. Sen jälkeen voi sitten haukotella, että mitä tekee seuraavaksi. Olis kyllä näyttöjä tarjouksessa paikallisessa ja verkkokauppakin on olemassa. Katotaan.

Muuten on mennyt aika matalalentoa, millon on mitäkin projektia menoillaan.Jotkut kutsuu kesälomia levoksi, kaukana se siitä on, mutta ah, niin rentouttavaa kumminkin. Ei tässä mikään kiire duuniin olis ollenkaan, vois hyvin jatkaa lepolomaa vielä ens viikollakin...

Koirista huolehtiminen on sitten rankkaa. Eilen päätin, että viimein pesen yhden ison korin ja laitan siihen ihkauuden pehmusteen, jonka oon jo aikaa sitten koirille ostanut, ruskea, muhkea, pehmeä, tassunkuvia... Nappasin korin lattialta ja naps, tuntu, että jalat menee alta ihan justiinsa. Sain kasattua itteni kaatumasta ja pääsin jalkeille korin kanssa ja siitä alkaen selkä on ollut kaikkee muuta kun mukavan tuntunen. Tosi painava ja raskas kori, tai sitten ei. Onneks huomenna on akutäti.

Tänään leikkasin koirilta kynsiä ja kuin ollakaan Totoro halus taas joka välissä manikyyriin, pedikyyriin ja muuten vaan kyyriin. Sillä ei ainakaan oo mitään kammoa kynsien leikkuuta kohtaan ja Frolicit on Totoron mielestä jotain überihanaa.

Kuviakin on tullut jonkun verran otettua huolimatta varmistusten epämääräsestä tilasta. Löysin joukosta muutamia mielenkiintoisia kuvakulmia.

Hieman outo suunta kuvata kenguruita... ei kun koiria, mutta ei tässä nyt sen kumempaa.Tämän kuvan kohdalla piti kattoa pari kertaa, että mitä hemmettiä siinä oikein tapahtuu, vaan selvishän se: Totoro halaa Murua. Ihan vähän tais valot ja varjot tehdä kepposiaan.Miten sai Totoro tän peikko-lookin? Ka Cellon häntähän se siinä on Totoron naaman edessä.Nyt valmistautumaan huomiseen akutätivisiittiin ja ennen kaikkea sitä seuraavaan maalaussessioon. Toivottavasti sää suosii.

4 kommenttia:

n-elikot kirjoitti...

Hyvä, että ootte hengissä! Kerkesin jo huolestua, että hajosko kone lopullisesti.

Ihana toi Totski/Muru halikuva! Molemmat niin lutusia!

-Pia-

Anonyymi kirjoitti...

Katselin ensin, että Totorolla on joku musta lelu suussa: se musta venyvä kumirengas... Se olikin Murun kuono :D

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Käyn sivuillasi säännöllisesti, mutta en koskaan muista kommentoida..
Nyt piti ihan kommentoida kun pitkästä aikaa oli vilaus Murusta..:) Ihana ois kuulla Murun kuulumisia!:)

Kipa kirjoitti...

Täytyy tunnustaa, että Murun kuulumiset on jääneet vähän sivuosaan... Just yks päivä, kun yritin ottaa kuvia myös Murusta, totesin, että ländereitä on niin pal mukavampi kuvata, ne tekee koko ajan jotain, kun taas Muru mennä humputteli pitkin pihaa tai sitten vaan makas varjossa.

Mutta on mulla tuolla muutamia kuvia kokoonpanolla Muru-Totoro, laittelen ne tässä joku päivä kotisivuille :o)