maanantaina, elokuuta 06, 2007

Loman eka päivä


Oli viimosen päälle tarkotus pistää uusia kuvia kotisivuille, niitä kun olis aika monesta kasvatista tossa julkasua odottamassa, mutta niin vaan vierähti eka virallinen lomapäivä jonnekin.

Aamulla nukuttiin kaikessa rauhassa, tosin herättiin jo ennen ysiä, ettei nyt kovin myöhään kumminkaan, vaikka kai "myöhään" on aika suhteellista... Aamupala pitkän kaavan mukaan, sumppia pihalla ihanassa ja lämpöisessä auringonpaisteessa, josta koiratkin oikein nauttivat aamutuimaan (nyt iltapuoleen ovat hakeneet enemmän varjoa). Sit oli akutäti, kauppareissua jne. Äkkiä huomasin, että kello lähenee jo iltakasia.

Pensselit on nyt hankittuina, KePo on just hakemassa maaleja ja vielä pitää ettiä jotain sellasta vaatetta esiin kaapin uumenista, ettei haittaa, jos siihen tulee ikipilkutus keltasella. Huomenna voi ehkä jo startata talon maalauksen. Toivottavasti säät suosivat maalausmielessä.

Näin rauhallisesti alkoi siis loma, ei vauhtia eikä vaarallisia tilanteita, eikä siis mitään jännittävää kerrottavaakaan.

Ei kommentteja: