maanantaina, elokuuta 27, 2007

Paluu arkeen


Eka työpäivä loman jälkeen on työpäivistä yks ankeimpia. Millään ei ois jaksanut, mitään ei ois jaksanut, enkä meinannut muistaa ees duunikoneen salasanaa. Sen sentään muistin miten kahviautomaatti toimii.

Järjestin ite itelleni pehmeen laskun arkeen ja menin duuniin vähän tavallista myöhemmin ja kaiken lisäks lähdin vähän tavallista aikasemmin. Tulihan siitä vähän miinuksia, mutta luulen, että tää oli silti hyvä valinta, kyllä ne miinukset siitä tulee tehtyä todennäkösesti jo tällä viikolla, kun sen verta kiireellistä projektia pukkaa päälle, että se oikeestaan pitäis jo olla tai jotain sinnepäin.

Tilapäisratkaisuilla on paha tapa muuttua pysyväisratkaisuiksi, joten iltapäivällä ajoin Lundian liikkeeseen hakemaan liukutason. En oo suostunut sijottamaan uutta konetta mihinkään tilapäiseen paikkaan, kun se ois sitten kuitenkin jäänyt siihen. Sain liukutason jopa ihan korkeimman omakätisesti asennettua hyllystöön ja nyt uus kone komeilee tasolla ja sen saa siis näppärästi vedettyä ulos hyllystä ja taas työnnettyä takasin hyllykköön. Äärimmäisen näppärää, miksen oo aikasemmin keksinyt. Muilta osin tietsikkaprojektit on ihan vaiheessa, vaan eikö ne sano, että hiljaa hyvää tulee.

Totoro pääsi tänään seikkailulle Nlan keskustaan kun hain vanhimmaisen duunista. Laadin oikein "koulutussession": ensin autoon tietty, takapenkille turvavyöhön. Matka meni yllättävän hyvin, Totoro kun matkustaa mieluiten etujalkatilassa, ja joutui nyt siis "yksin" takapenkille. Nlassa ajoin kaupan parkkiin ja otin Totoron ulos. Tehtiin pieni lenkki ja sitten Totoro takasin autoon. Jätin pojan oottelemaan kun kävin äkkiä kaupassa hakemassa eväitä ja leipää. Sen jälkeen Totoro taas autosta ulos ja pieni lenkki. Siinä vaiheessa vanhimmainen jo tulikin autolle ja päästiin lähtemään kotiin.

Nyt taidan kattoa onko illan leffa kattomisen arvonen vai ei. Onhan se hyödynnettävä töllöohjelmat siihen asti kun on lupansa maksanut, meinaan lupa on irtisanottu tän kuun loppuun, ei tuu digiä, ei tuu, kun ei me töllöstä pal mitään katota, turha maksaa tyhjästä, vuokrataan sitten jotain kattomista jos joskus siltä tuntuu, ettei oo parempaa tekemistä.

Ei kommentteja: