tiistaina, elokuuta 07, 2007

Maalari maalasi taloa...


Aamulla noustiin ajoissa ja tehtiin kunnon aamupala, sellanen, jolla jaksaa aamupäivän ja kestää kuljeskella kaupassa pyörtymättä. Aamupalan jälkeen kerättiin porukka autoon ja suunnattiin Saukkolaan shoppailemaan. Tosin perillä havaittiin, että ale oli tehnyt tehtävänsä ja tangot olivat aikasen tyhjät. Nuoriso löysi itelleen kuitenkin yhtä ja toista eikä KePo jäänyt yhtään huonommaksi. Ite shoppailin lähinnä T-paitoja ja vävykokelaalle T-paidan ja shortsit, jottein maalatessa tartte omia vaatteitaan sotkea.

Kun oli kotiuduttu reissusta, niin keiteltiin vielä sumpit ja vasta sen jälkeen käytiin kiinni päivän urakkaan talon maalaamiseen. Iltaan mennessä saatiin yksi seinä maalattua kokonaan, kas tässä (illan hämärissä otettu kuva):Sen lisäksi ehdin alotella kakkosseinää ja siitä on ehkäs hippasen vajaa kolmannes maalattuna. Maalaaminen olikin yllättävän terapeuttista puuhaa, tosin nyt on kädet sen verta voimattoman oloset, että mitenkä mahtaa suti huomenna kädessä pysyä jos nyt yleensä punkasta ylös pääsee.

Koirilla olikin rankka päivä ja vauhtia huomattavasti enemmän kun eilen. Totoro raahasi taas tavaroitaan ulos minkä ehti ja mm. apinan kanssa pikkuherralla oli hauskoja hetkiä.

Rengasta koirat kurmottivat vaihtelevalla porukalla...muutenkin vauhtia riitti omiksi tarpeiksi ja niinpä vettä kului.Koirat saivat osansa myös maalista kun niitten oli ihan ehdottomasti pyörittävä maalaustelineen alla ja muutenkin osallistuttava ihan kaikkeen ihan täysillä. Pahiten itsensä sotki Totoro, jolta sain putsata puoli päätä, eikä kai se vieläkään ihan puhdas ole. Saakohan uudesta kulmakarvojen lookista huomautuksia ens viikonlopun näytelmässä...

Kun vielä piti vahtia naapurin ees taas rullaavia ipanoita, niin rankkaa oli nelijaloillakin ja loppuillasta osa jo yritti hakea nukkumapaikkaa ulkoa. Nyt, näin keskiyön kynnyksellä meillä on täällä ihan nääntyneitä koiria ja lienee aika meidän kaksjalkojenkin painella punkkaan, huomenna kun olis tarkotus jatkaa urakkaa.

Ei kommentteja: