lauantaina, elokuuta 04, 2007

Sika syö matkaeväitä


Tää päivä on menny sukulaisten kanssa, KePon synttäreitä etuottia juhlien. Ihan kivaa on ollu, voileipä- ja täytekakkua on tullu syötyä pullia ja keksejä unohtamatta, kahviakin juotua ihan kiitettävä määrä sään suosiessa. Koirilla on riittänyt pullanpalan ja keksinkulman antajia sekä rapsuttajia ja sylittelijöitä. Siinä ollaan sitten puolin ja toisin pidetty toisiamme silmällä, meinaan koirat ja mä: koirat siinä toivossa, että unohdan tarjottavat vahtimatta pöydälle ja meikä sillä silmällä, ettei ainakaan kaikki tarjottavat katoa nelijalkaisiin suihin.

Nyt tarttis hengessä, ja ehkä ihan konkreettisestikin, valmistautua huomiseen pentunäyttelyyn, jonne Totoro on ilmoitettu. Mennään "loistamaan"... Totorolla on ollut panta ehkäs neljä kertaa koko elämänsä aikana, muuten on aina valjaissa tai irti. Eikä olla tällä viikolla pal harjoteltu, vaikka pitkin. Kerran otettiin pikku treeni ja siihen se jäi. No menee kuin on mennäkseen.

Neljä Totoron sisaruksista oli myös ilmottautunut näyttelyyn, mutta sika on syönyt matkaeväitä ja uudet doping-säännöt osanottajia. Näyttelyyn osallistuu siis vain kolme viidestä ilmoitetusta.

Vaan nyt näyttelykassia pakkaamaan, ettei jäis viime tippaan.

Ei kommentteja: