torstaina, elokuuta 16, 2007

Jälkijatkolla


Tänään oli Arskan jälkijatkon eka kurssikerta. Kaikki kamat oli ettimättä, alotin siis hyvissä ajoin jälkirepun kokoamisen, ruhtinaalliset puoli tuntia aikaa. Ensin ei meinannut löytyä edes koko reppua... Vielä autolla muistin, että liivi jäi sisälle, että ei kun takasin. Lopulta päästiin liikenteeseen ja hurautin treenipaikan ohi ihan ajatuksissani. Ohhoijaa.

Kesän jäljiltä päätettiin, että vähän ikäänkuin kerrataan, joten tein ite Arskalle ekan jäljen. Se ei ollut kovin pitkä, eikä siinä ollut ihmeempiä mutkia. Herra veti jäljen ihan loistavasti, korjasi upeesti kun meni harhaan, tosi onnistunut ajo. Tosin jäljen lopussa oli Arskalla aika närkästynyt ilme; siis ei nakkeja. Juu, ei ollut nakkeja, koska unohdin ostaa niitä. Jäljen päässä oli siis lauantaimakkaraa ja mahapullia. Kyllä ne hyvin maistuivat kun Arska ensijärkytyksestä selvisi.

Ekan jäljen jälkeen alko sataa. Tovin tuli vettä ihan kivasti, onneksi oltiin siinä vaiheessa Arskan kanssa autossa oottelemassa. Sade melkeen taukosi ennen kuin tehtiin toinen jälki ja sillä aikaa kun jälki vanheni alkoi taas sataa. Vettä tuli ihan kivasti, mutta oltiin taas Arskan kanssa autossa sateensuojassa.

Toisen jäljen ajaminen ei ollutkaan mikään kakunpala, sade teki tehtävänsä ja olosuhteet olivat ennen kokemattomat, alkeiskurssillahan ei sadesäätä sattunut ollenkaan. Alussa Arska oli ihan hukassa, ei mitään havaitoa siitä mitä tehdä. Sitten mentiin hyvän matkaa tosi hienosti ja loppusuoralla Arska sekosi uudestaan. Tovin toikkaroinnin jälkeen sai kuitenkin jäljestä kiinni ja pääsi "maaliin". Eikäpä Hugokaan laukannut normaalia megavauhtiaan. Tosi opettavainen kurssikerta, vaikka kotiin lähtiessä olikin vähän kostean nihkeä olo.

Ei kommentteja: