keskiviikkona, elokuuta 08, 2007

Eilen edellä, tänään jäljessä


Vaikka eilinen oli rankka päivä, niin tänään jaksoi yllättävän hyvin kömpiä jalkeille. Kädetkään ei olleet kipeät, vaikka nukkumaan mennessä olin varma, ettei yksikään raaja liiku mihinkään kun aamu koittaa. Pyykkiä koneeseen, aamupalaa pöytään ja sen jälkeen päivän ruuan esivalmistelujen kimppuun, ettei sitten mee aikaa "turhaan" kun maalaustelineet on valmiina ja pääsee heiluttamaan sutia.

Koirilla riitti taas omaa kivaa, ne todella tuntuvat nauttivan olostaan kesän lämmössä ja varsinkin kun kaksjalat ovat seurana ulkosalla.

Kunnon revitystä isolla joukolla.


Aasalla oli oma tyylinsä, vanha rouva piteli vaan kiinni ja murahteli, sillä keinoin sai yleensä renkaan itelleen ihan ilman suurempaa taistelua.


Välillä joku koirista lepäili, vaikka aika vähän kukaan pitkällään ulkosalla oli.


Eilen oltiin edellä aikataulusta, maalasin jo päädynkin ikkunoiden alareunojen tasalle ja siitä päästiin tänään jatkamaan. Tänään oltiin kuitenkin aikataulusta jäljessä osin sen takia, että telineiden rakentamiseen meni yllättävän paljon aikaa ja toisekseen mitä korkeammalle piti kiivetä sitä pienemmäksi kävi maalareiden joukko. Tähän asti siis päästiin tänään.Nyt saunan kautta myöhäisillan viettoon. Katotaan mitä huomenna tehdään, maalauksessa ainakin oli tarkotus pitää taukopäivä.

Ei kommentteja: