tiistaina, maaliskuuta 27, 2007

Vauhti kiihtyy


Tänään oli suorastaan kesäinen päivä, joten raahasin pennut ulos pariinkin kertaan. Vietettiin molemmilla kerroilla hyvä tovi ulkona. Ekalla kerralla kaikki väsyivät aika sukkelaan ja tunkivat kuljetusboxiin, mutta toisella kerralla pennut touhuilivat pal pitempään ja Ferrari piti taas lopuksi "metsästää" muiden sekaan boxiin, sillä kun ei ollut mitään kiirettä takaisin sisälle, vaikka painalsikin taas ihan keskenään pitkin pihaa.

Sisällä olen möyrinyt lattialla pentujen ilona... tai kai lähinnä omaksi ilokseni, vaikka pennut purivatkin varpaita ja kiipeilivät jalkojeni yli. Valokuviakin on tullut jokunen otettua niin ulkona kuin sisälläkin, enemmän kuitenkin ulkona kuin sisällä. Tänään ette niitä kuitenkaan sattuneesta syystä näe.

Nimittäin selkä hermostui ja on nyt ihan jäykkä kun puuhevosella. Toivottavasti tokenee huomiseksi. Toisaalta ellei, niin on pakko mennä lekuriin. Akutätistä olis varmasti apua, mutta aika on vasta perjantaina, että siihen asti olis jotenkin selvittävä. Ehkäpä hyvä yöuni auttaa, toivon ainakin.

Pennut juoksevat jo täyttä häkää, jopa pieni Fiktio. Uusin in-lelu on sellainen ikivanha karvanen pehmokissa. Alkujaan se tais olla jonkun noista tyttäristä, mutta hän sitten jonkun siivous-inventaarin yhteydessä lahjoitti lelun koirille. Nuo meidän otukset eivät ole siitä ihan kamalasti perustaneet, Cello sillä taisi vähän joskus leikkiä, mutta pentujen mielestä se on ihan yliveto. Sitä purraan ja revitään ja lopuksi sen päällä nukutaan.

Mutta nyt taidan ihan oikeasti yrittää oikoa itteni punkan pohjalle. Pennut on jo ruokittu, enää pentulan siivous jäljellä, joten ehkäpä ehdin ihan ajoissa nukkumaan...

Ei kommentteja: