torstaina, maaliskuuta 15, 2007

Päivän Panut


Tässäpä tämän päivän Panut

Pennut ovat jo aikasen isoja ja osa niistä pysyy varsin hyvin jo jaloillaan, osa ei sitten millään. Finaali ja Fenix ovat suuret seikkailijat ja kulkevat ympäri huonetta kun sille päälle sattuvat. Fortekin seikkailee, mutta kun se on päässyt tarpeeksi kauas, niin istuu alas ja alkaa huutaa. No tietty joku juoksee pikku herraa passaamaan. Muut pysyvät aika liki pesää vielä, mutta onpa siellä pesässäkin nyt alkuun tilaa leikkiä.

Jauheliha maistuu jo kaikille, toiset syövät enemmän, toiset vähemmän, joillakin on hidas ja harras tyyli, toiset ahmivat kuin viimeistä päivää. Jopa Fiktio syö jo vähän, tosin sen annokset ovat vajaa puolet muitten annoksista. Hyvin on kuitenkin paino noussut, siis lähtötilanne huomioiden; Fiktio ylitti 500 gramman rajan. No Finaali johtaa sitä jo yli 200 grammaa, että on siinä pikkupojalla kiinni kirimistä, mutta ehkäpä Fiktio ei samoille lukemille muitten kanssa pyrikään.

Tässä sitten yks mun lempitauluistani, täytyyhän se nyt esitellä kun kerta siitä kuvan otin muuhun tarkoitukseen.Sitten ei kun hyvää yötä!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

WAu, mikä kuva! Tosi hieno! Ja kaikki niiiin tunnistettavia. :) Upeaa työtä Ade!+ :)