maanantaina, maaliskuuta 05, 2007

KeTy lähti ja muuta löpinää


Piti tänään nousta ajoissa tekemään duuneja, vaan kuin kävikään. Kello soi varttia vaille seittemän, tälläsin herätyksen pois päältä Aattelin, että nousen kun nuorimmainen lähtee, mutten kuullut nuorimmaisen lähtevän... Jossain raossa vilkasin kelloa ja aattelin, että nousen kun vanhimmainen nousee aamupalalle. Kuulin sen kyllä ja nousin, puin päälle ja tajusin näkeväni unta siitä, miten nousin ja puin päälle. Mitään mielikuvaa ei ole koska vanhimmainen lähti. Varttia yli kahdeksan sain viimein itteni jalkeille No joskus väsyttää, ei sille mitään voi...

Pennut on taas tänään syöneet, nukkuneet, pissineet ja kakkineet. On ne vähän myös ryömineet ja joku on joskus vähän pitänyt jonkinmoista ääntäkin. Että ihan sitä normaalia tuon ikästen menoa. Tässä pennut työssään ja laumastaan ylpeä Chili-emo:


Niin ja portin toisella puolella odottavat isipapat, toinen toivottavasti biologinen sellainen ja toinen adoptioisi, että pääsevät pentujen kanssa puuhailemaan.

Siinä onkin kaksikko, joka ryntää oitis portille kun pennuista joku vähän inahtaakin. Hyvät lapsenvahdit siis odottamassa, että pääsevät tarttumaan toimeen.

KeTykin sitten lähti tänään. Kukahan mulle nyt keittelee aamukahvit ja kuka ottaa valokuvia ja julkaisee niitä Joudun varmaan tekemään molemmat ihan ite. On kyllä ollut tosi upeaa kun seurana on ollut tarmokas KeTy, harmi, että koulu haittaa KeTyn harrastuksia

Nyt Bondin pariin. Tuulensuoja toivottaa kaikille hyvää yötä.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Tsemppiä itsekseen selviytymiseen! Kyllä sä Kipa pärjäät, nukkuminen on tässä vaiheessa enempi homojenhommaa.. tai ainakin tuntuu hyvällle ajatella niin, kun se nukkuminen on jostain kumman syystä jäänyt aikalailla vähiin viime viikkoina.
..Miten sitä tuleekin venyttyä tuossa pentulaitauksen äärellä silloinkin, kun joku tulee ja antaa luvan mennä nukkumaan.. No, ei nuokaan kovin kauan enää ole niin seesteisen oloisia, kohta alkaa meteli ja meno..ja se pskamyrsky sit lopulta, tai ainakin mä muistelisin niin. Voi olla, että muistan ihan väärin;)
Voimia laatikon ääreen ja laatikkoon.
-Helppä-