torstaina, maaliskuuta 22, 2007

Periaatepäätöksiä


Tää päivä on mennyt ihan hiljaa hissuksiin ja omin pasikseen. En siis saanut edes sumppia keitettyä ennen iltapäivää. Sain kyllä pyykkejä koneeseen ja poiskin koneesta, ihan narulle asti, siivottua takkahuonetta, touhuttua pentujen kanssa jne., joten ei tää päivä ihan hukkaan mennyt.

Iltapäivästä pennut saivat taas vieraita. Piti vähän miettiä, että mites mä tän homman nyt handlaan kun oon yksin kotona, tai no, en yksin, nuorimmainen oli yläkerrassa, mutten laskenut nyt hänen varaansa. Keitin siis kahvit etuottia, vein kengät verannan ovelle ja sitten vaan ootellen. Onnekseni satuin vilkasemaan ikkunasta kun vieraat tulivat, joten ehdin hyvin vetää kengät jalkaan, huutelemaan koirat ja menemään Waldon tarhaan verannan ovesta. Koirat tietty seurasivat, myös Chili, joka alunalkaen ei ollut tarkoitus. Jätin koko köörin tarhaan ja menin tarhan ovesta portille vieraita vastaan. Sitten kun oltiin päästy rauhassa sisälle menin hakemaan Chilin. Vasta kun Chili oli saanut tarkastaa vierailijat, päästin lopun eläimellisen lauman sisälle ja se oli taas niin sitä samaa: Arska tunki väkisin syliin, Aasa punki muuten vaan pentujen sekaan, Cello yritti varastaa Chilin ruokia aina kun silmä vältti, Viivi hengaili muuten vaan ja Chili paistatteli kaiken hälinän keskellä. Ai niin ja Muru yritti jumittaa vieraat silittelemään itseään.

Tänään tein pari periaatepäätöstä: sijoitan molemmat narttupennut siitä riippumatta kumpi on kummankin isä vai onko kummallakin sama isä. Sitten päätin, että Fiktio ei lähde kotoa seitsemän viikon iässä, ei ehkä kahdeksankaan, ellei ota oikeaa kasvupyrähdystä tai ellen saa sille ihan tietyntyyppistä kotia. Katellaan miten pikkupoika tuosta kehittyy ja kasvaa, oppii syömään kunnolla jne.

Tässä sitten päivän Panut ja jokainen kovasti näköisensä:

Fantom


Fenix


Ferrari


Fiktio


Finaali


Flirtti


Forte


Fotoni

2 kommenttia:

Adeina kirjoitti...

Hahhaa! Finaalilla on evil eye -katse :D

Ferrari on kyllä niin näköisensä. Forte niin jämeränä ja Flirtti tapansa mukaan söpöstelee <3

Tänään ollu kauhean surullinen päivä :( Pentujen kattominen piristi iltaa, niin voi mennä nukkuunki.

Anonyymi kirjoitti...

Voi, tuo Flirtti on kyllä ihan nimensä veroinen. Niiiiin söpö! :)