torstaina, maaliskuuta 08, 2007

Pennut pyöristyy, turkit venyy


Pentupesässä on rauhallista, pennut syövät, nukkuvat, nukkuvat ja syövät. Silmät alkavat yhdellä ja toisella raottua, mutta liikkeelle ei kukaan vielä ole varsinaisesti lähtenyt. Täytyy nauttia näistäkin hetkistä, kohta meno on ihan toista luokkaa. Täytyykin etsiä ämpäri ja moppi valmiiksi, lattioiden luuttuamiskausi alkaa tuota pikaa.

Pikkuruinen Fiktio on ylittänyt 300 gramman rajan, tosin muut puhaltavat jo ihan toisissa lukemissa, että kyllä Fiktio edelleen on "pikkupoika" muihin verraten. Hirmu kasvupyrähdyksen on ottanut Ferrari, se kohta tosiaan painaltaa ohi Finaalista, kuten taisin kotisivuille joskus vitsimielessä kirjoittaa, siis sinne Ferrarin sivulle. Näyttävät vaan käyvän sanani toteen...

Turkkiakin pennuille on ilmestynyt kuin tyhjästä. Aika jännä juttu, en muista muissa pentueissa samanlaista efektiä. Mielestäni pennuilla on ollut syntyessään joko enemmän turkkia tai vähemmän turkkia ja se sitten on suhteessa kasvanut kullakin. Mutta tässä pentueessa näytti aluksi, että kaikki ovat ihan nysäturkkeja, vaan nyt on ainakin parilla ihan komea kuontalo. Äärimmäisen mielenkiintoista.

Tässä päivän pentukuva, pentupino:


Kynsisaksiarvoituksen vastauksen lisään ko. aiheeseen, en tähän, ja tuon suosikkisysteemipohdinnan pentunaamoja saatte miettiä vielä tovin. Oikeat vastaukset saatte ehkä... huomenna kenties... Katsotaan.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Vastailin siihen kynsileikkurinkatoamiskyselyynkin, mutta viesti jäi matkalle.. Mä nimittäin arvasin, että kuivausrummussa? Meni aika lähelle oikeaa. :)

Ja tässä mun arvaukset pennuista, älä vielä sitten hyväksy tätä julkaistavaksi, että muutkin saa arvata:
1. Arska
2. Booli
3. Viivi
4. Chili
5. Attila tai Kampi, en osaa sanoa, kumpi
6. Fiktio
7. Fenix

Paljonko meni pieleen?