keskiviikkona, maaliskuuta 14, 2007

Valokuvausvarotin


Täällä vielä kukun, vaikka kaiken rehellisyyden nimissä pitäis ehdottomasti jo olla nukkumassa, aamulla on kuitenkin aikanen herätys. Mutta enpä nyt nuku, vaan kukun.

Tänään oon yrittänyt saada pennuista otettua vähän liikkuvaa kuvaa, mutta kyllä se on aika epätoivosta. Pennuissa on selkeesti joku hälytyssysteemi, joka kytkeytyy päälle kun otan kameran käteeni. Hälytysjärjestelmä saa pennut nukahtamaan tuota pikaa, eikä kuvissa liiku kukaan tai vaan joku tai sitten pennut liikkuvat vaan vähän. Ne kuitenkin tekevät pitkiä (kokoonsa nähden) tutkimusretkiä ympäri takkahuonetta ja välillä ne riehuvat keskenään, pureskelvat toisiaan yms. pientä mukavaa.

Tällä olis nyt yks "videopätkä", ei kovin laadukas, eikä kovin liikkuva, mutta ehkä siitä jotain iloa irtoaa.

Äänensäkin pennut ovat keksineet. Vähänkö nauratti kun tänään istuin duunista tultua pentujen kanssa ja kaikki pennutkin istuivat. Äkkiä joku keksi alkaa vinkumaan, toinen liittyi konserttoon haukkuen, taustalta kuului murinaa ja vielä liitettiin kuoroon jatkoksi ulvonta. Siinä koko kööri harjoitti äänenkäyttöä. Chili näytti hiukkasen hämmentyneeltä, ei selkeästi oikein tiennyt, että mikä juttu tää oli ja miten tähän pitäisi reagoida. Totesin Chilille, ettei niillä mikään hätä ole, ovat vaan keksineet äänensä.

NYT Tuulensuojasta hyvää yötä.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ihania taaperoita! :)