lauantaina, maaliskuuta 03, 2007

Synttärihumua: 1. viikko täynnä


Lauantai ja pennuille rapsahti ikää peräti viikko. Kasvaneet ovat kovasti, parhaiten sen tietty huomaa pikkuruisesta Fiktiosta. Teki melkeen mieli hyppiä riemusta kun pistin pikkuruisen vaakaan illansuussa ja vaaka näytti 218 grammaa. Oon nimittäin koko ajan ootellut kieli pitkällään, että koska 200 grammaa ylittyy.

Chiliä kävivät omat katsomassa ja selkeesti huomasi, että rouva oli vähän epätietoinen, että mikäs nyt on homman nimi. Katseli meikäläistäkin kysyvästi, että tuliko nuo nyt mua hakemaan vai? Pennut on kuitenkin just nyt Chilin elämän numero yksi, joten kun ovi sulkeutui omien lähtiessä, niin rouva paneutui taas takasin pentujensa pariin. Muutaman viikon kuluttua tilanne lienee toinen: rouva on ehkäs enemmän lähdössä kotiin ja jättämässä jälkikasvunsa muitten huomaan.

Chili on keksinyt uuden jutun: yrittää pedata pennut piiloon. Ymmärrän hyvin, että Chilillä voi toisinaan olla aika puutunut olo kun vaan makaa pentujensa keskellä joten nyt rouvalla on jo aika ajoin tarve lähteä vähän liikkeelle, ei kauas, mutta pois pesästä. Mutta minne pennut?

Silloin ei haittaa, jos kaksjalkoja on takkahuoneessa, niitten vastuulle voi katraan jättää, mutta entäpä kun on "yksin" (kaksjalat toisessa huoneessa) ja tekis mieli vähän oikoa itteään. Siihen oiva lääke, siis Chilin mielestä, on pedata pennut punkkaan. Mun mielestäni se ei välttämättä ole maailman paras idea, mutta kysyykö Chili sitä multa. No ei tietenkään. Niinpä nyt on sitten pidettävä silmällä, ettei pentuja ole piilotettu liian hyvin...

Tässä vielä kahdeksikko, ikää viikko.


Yksviikkoispotretit pennuista löytyvät kotisivujen Uutiset-sivun kautta.
Tuulensuoja siirtyy viettämään synttäri-iltaa... tai siis nukkumaan.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ONNEA Onnea! :)

Mun sp on taas kaput, mutta Hugo on siis ihan ok, ei mitään kiirettä. ;)

Kipa kirjoitti...

Asia piffi, palaamme astialle ;o)