sunnuntaina, heinäkuuta 19, 2009

Sunnuntaiaamun tunnelmia


Kello ei oo vielä kaheksaa, oon jo ruokkinu pennut, ollaan oltu pentujen kaa ulkona ja oon siivonnu yön sotkut "pentulasta". Ja KePo sen kun kuorsaa, et mökki raikaa. Voin kuvitella omalta osaltani huomisaamun tunnelmia; loma loppu, duuni alkaa ja loman jäljiltä olo on ihan "superlevännyt"... Työt tosin ei oo mielessä pyörineet, joten siltä osin asiat kuten kuuluukin.

Eilen lähti eka ipana omaan kotiinsa, nimittäin Pikku Rimprenssa eli Jippo. Sen verran oon kuulumisia saanu, et matka oli menny hyvin, tosin pennut olikin ulkona "loppusuoran", joten Jippo oli aikasen väsynyt kun lähti. Toivottavasti yö on menny yhtä hyvin kun eilinenkin.

Tänään lähtee kaks ipanaa Tikkis, työnimeltään Jäärä, sekä Jermu, työnimeltään Järkäle. Jekku lähtee huomenna ja Pila, työnimeltään Juju, perjantaina. Sit se on tää rumba ohi tältä erää ja ois ehkä aika raivata kämppää. Kuulinkin eilen ihmettelyjä, et miten ehdin tehdä niin pal. No se on priorisointikysymys ja vähemmän tärkeet asiat jätetään tekemättä. Ja jokainen meillä käynyt tietää meikäläisen tavan priorisoida asioita KePon kanssa siitä on joskus neuvotteluja, tosin sanoisin, et pata kattilaa soimaa, vaik on musta kylki kummallakin.

Tarkotus ois päivitellä kotisivujakin, mut saattaa mennä ihan peräti tiistaille, joten tässä vähän päivitystä Oulun näyttelyn eilisen osalta:

Länderit:
Vipu (Kipazin Mentha Viridis) ERI1, PU1, serti, cacib, ROP ja FI MVA
Todella lämpöiset onnittelut Vipulle ja taustajoukoilleen!!!
Kuje (Kipazin Mentha Aquatica) EH1
Aika upee paluu kehiin näin nopeesti mammaloman jälkeen. Onnittelut!

Leot:
Unna (Kipazin Kiss of Angels) ERI1, PN2, varaSerti
Sydämelliset onnittelut Unnalle taustajoukkoineen, teette loistavaa työtä.

Just eilen mietin, että koska näitä omia karvatassujaan sit ehtis / jaksais / viittis raahata kehiin. Totorolta uupuu parit sertit, mut turkki näyttää siltä, et se pitäis kohta nyppiä, joten mitenkähän ne ois näytelmät... jaa'a. Arskalla ei enää oo asiaa näytelmiin, ei oo palleja, Viivi on eläkkeellä. Cello, no katotaan. Murua tuskin kehissä nähdään ennen veteraanikehiä, sit ehkä jos Luoja suo ja kunto kestää. Tiuku tarttee vielä massaa ja toisekseen turkin.

Greta? Sen kanssa tarttis tehdä yhtä ja toista ja ehkä jopa yhtätoista, kun ei sitä sijotuskotiakaan oo löytynyt, ei sillä et oisin erityisen näkyvästi tai innostuksella ees ettinyt. Yhteen näyttelyyn Greta on ilmotettu, elokuun alussa Tuomarinkartanoon. Samaiseen paikkaan menee myös Hedda samaisena päivänä.

Toisaalta näyttelymaksut alkaa olla kipurajalla; kuka ois markka-aikaan laittanut vaikkas 180-200 egee johonkin tuppukylän näytelmään, kysyn vaan. Nykyään taas ei mihinkään tunnu pääsevän juur alle kolmenkympin. Siihen sit vielä polttoaineet päälle, sekin litku kun ei todellakaan oo edullista.

Ai niin DNA:n sähköposti tökkii TAAS. Ihan käsittämätöntä, ettei sitä saada toimimaan kuten pitää, maksullinen palvelu kummikin. No täytyy kai siirtyä käyttämään muita ihan pääsääntösesti, onhan näitä eli jos nyt joku ihmettelee, etten oo vastannut, niin DNA:n vika, kannattaa käyttää kipazin ja gmail tai kipazin ja com. Taitaa toi gmail olla se varmatoimisin.

Jaa, jos menis vaikka syömään jotain ja sit alkais katella ekan lähtijän kamoja kasaan. Pitää pojat vielä punnatakin, kynnet leikkasin jo eilen. Kuvia sit joskus, en lupaa tänään, enkä huomennakaan, ehkä tiistai tai keskiviikko tai jotain sinne päin.

Aurinkoista sunnuntaita blogin lukijoille!

Ei kommentteja: