tiistaina, heinäkuuta 07, 2009

Pentutesti vm2009


Tänään oli pennuilla pentutesti, jonka kävi tekemässä Kikka Koirankujeesta. Kuvasato on niukka ja huonolaatuinen, koska meikäläisen ei ole lupa riekkua testialueella. Kaiken kruunasi joku onneton pieni nenänjälki kameran linssissä, jota en tietenkään huomannut... ennenkuin jälkikäteen. Tässä nyt kuitenkin jotain.

Käyttäytyminen sylissä. Juu ja siitä ei oo ensimmäistäkään kuvaa. Tai no oikeestaan yks, mut siinä ei näy ollenkaan pentua. Jätän sen siis julkaisematta.

Rohkeus ja tässä samassa syssyssä kontakti ihmiseen

mannekiinina Jekku

Taistelutahto

Jippo näyttää mallia

Noutaminen

Jäärä

Juju

Koulutettavuus

Jekku

Järkäle

Seuraavaksi testattiin kivun sietokyky, dominanssi ja palautuminen. Meikäläisen kuvat on kohdasta dominanssi, se on aina niin näppärää kuvata, kun pentu pysyy taatusti paikoillaan...

Jekku

Järkäle

Jippo

Jäärä

Juju

Ääniherkkyys (räminäpurkki plähtää lattiaan)

Jäärä

Juju

Käyttäytyminen pöydällä

Selvää näyttelyainesta: Järkäle

Toimintakyky (sateenvarjo lävähtää auki pennun edessä)

Jippo päätti haukata varjoa, johonkinhan ne turhaumat on purettava

Peilitestistä mulla oli yks kuva, josta ei saa oikein mitään selvää, kun otin sen ilman salamaa, en arvannut häiritä testiä salamalla, pelkäsin sen lyövän peilistä pennun silmille. Eikä kuvaa ole myöskään laumavietti-osiosta.

Että tällasta ohjelmaa tänään ja tietty vähän muutakin. Kuvia ois pennuista ja putkesta, pennuista ja Murusta, pennuista autossa, pennuista pöydällä, pennuista vaikka missä, kun vaan ois vielä aikaakin...

Lopuksi Heddaselle onnea, neiti on tänään neljä kuukautta ja yhtä jalkaa kuten näkyy.

1 kommentti:

Eeva, Luna ja Timon kirjoitti...

Onnea Hedda! Suloinen koipeliini se on :)