torstaina, heinäkuuta 23, 2009

Burn Out


Iski burn out, enkä ole jaksanut päivittää sen enempää blogia kun kotisivujakaan... Ei sillä viime päivät on olleet paitsi mukavia myös tosi kiireisiä. Sunnuntaina kaksi luovutusta, Tikkis ja Jermu, ja siinä sivussa edessä olevaan työviikkoon valmistautumista. Maanantaina duuniin ja iltapäivällä Jekun luovutus. Tiistaina duunissa, iltapäivällä "isoäidin hommia", keskiviikkona duunissa, iltapäivällä Nlassa asioilla ja iltasella vieraita.

Asiaa ei ole yhtään helpottanut se, ettei Pilan mielestä ole ollut erityisen kivaa jäädä ainoaksi pikkupennuksi omiaan oottamaan, vaikka Hedda sen kanssa leikkiikin. Pojat yllättäen eivät oikein Pilasta perusta, välillä murisevatkin, vaikka niistä pennut oli niiiiiiin ihania kun niitä oli lauma tuossa jaloissa pyörimässä, vaan nyt kun tämä yksi ei ilmeisesti poikien mielestä lähde kulumallakaan, niin ovat ryhtyneet varovaisiksi, ettei se vaan jää nurkkiin pesimään.

No lähinnä pahin epämukavuus koskee yöaikaa... Makkariinhan en Pilaa voi ottaa, se vaan ei kertakaikkiaan mahdu sinne. "Pentulassa" Pila ei halunnut olla, ei tietenkään, ei yksin, kyllähän sen ymmärtää. Yritettiin kuitenkin. Vanhimmainen on sitten urheasti ottanut Pilan seurakseen, vaikkei Pupi ole asiasta ollut yhtään ilahtunut ja Pila taas haluaisi ehdottomasti nukkua Pupin vieressä. Jotenkin on siis ollut levotonta yöaikaan.

Vaikka pennut on ihan yli-ihania, niin aikansa kutakin ja luulen, että me ollaan täällä kaikki helpottuneita kun päästään palaamaan normaaliin arkeen. Ja kun pennut ovat päässeet ihaniin perheisiin, niin mikä se on täällä kuulumisia ja kuvia ootellessa. Jekun perhe muuten ehti ekana, nimittäin lähettää kuvan naperosta uudessa kodissaan. Jaffan (kasvattini sekin, C-pentueesta) ja Jermun kuvablogi on ihan mahtava. Kuulumisia on tullut myös Jipon ja Tikkiksen kotoa. Kaikilla neljällä on viestien perusteella elämä maailman melskeissä lähtenyt hyvin käyntiin.

Ja sit ei kun saunaan, se ois huomenna taas duunipäivä...

Ei kommentteja: