maanantaina, heinäkuuta 13, 2009

Sadesäätä


Tänään sateli aika pitkään, vasta myöhemmin iltapäivällä sade lakkas. Ollaan siis oltu aika pal sisällä, kuunneltu HuiKauhistus-ukkosta, aattelin, et ois niin kun toi ilmanpainekin ääniin oikea...

Aamulla päästiin ulos, ennen kun alko sataa. Aamupäivällä tapsuteltiin tovi pihalla, vaikka sato. Aattelin, et onhan se pentujen sateeseenkin totuttava ja sateenvarjoihin, joten sekin rekvisiitta oli mukana, vaikken ois sitä tarvinu, sato aika hissuksiin.

Päivällä tehtii pikaretki aikamoiseen sateeseen eli kannettiin miumau-boxi tonne Lepikontien reunaan ja sit tuotiin pennut kävellen takasin kotiovelle. Siinä sitä olikin ipanoilla kokemusta kerrakseen, ihan vesilätäkkökin matkan varrella.

Kameraa en siis oo tänään heilutellu, en yhtään. Illansuussa oli kyllä jo ihan aurinkoakin ja oltiin tunnin verran ulkosalla, mut kuvaamisen sijaan järkkäilin puuhamaata vähän uuteen uskoon. Sellanen missä ei enää oo haastetta joutaa siirtyä toisenlaiseen käyttöön. Siitä ehkä kuvia huomenna, ehkä.

Vaan tässä sitten sellanen satunnaisotannalla poimittu kuvakimara niistä aiheista, joista ei vielä kuvia oo ollu.

Muru pentujen kanssaPennut autossaCello-vaari ja tyttärenpentunsa

Lelun venytystä Heddalla ja ilman

Totoro-eno ja siskonpentunsaViivi pitää puhutteluaPupi, joku isotäti tai silleen, ehkä, ja pennut


ViidakkoelämääTukka putkella tai putki pennuilla tai jotain sellasta. Ensin putki suorana ja sit vähän haastetta, tosin siinä ei näille ipanoille oikein haastetta tainnut olla. Heddakin hurahti putkeen ihan käskystä ja tais olla sen mielestä kivaa. Kuvaa siitä ei sit ookaan, kuvaaja kun toimi ohjaajana...Ei kommentteja: