perjantaina, heinäkuuta 10, 2009

Perjantairientoja


Tänään meillä kävi "vieraita". Yllättävää, eikö totta? Nimittäin Padi kera kotijoukkojensa. Ja toiset ne on harrastuneita, tulivat nimittäin fillarilla, sitä ei moni tekis, ei ees käydäkseen kasvattajan luona...

Padi kohtaa pennut

tai no tässä vaan pennun... mulla oli tasan kaks kuvaa Padista ja pennuista, tää oli se parempi.

Padi kohtaa Heddan


Ja tässä vois sit kuvitella sanoja Padin suuhun:


Me lähetään nyt, hei, hei.


No nih, eiköhän mennä jo.

Ja niin karavaani kulkee...


Pennuista sain päivän pitkin muutaman hyvä(kin) otoksen, en niitä kyllä oikein oo ehtinyt kun vilasta läpi ja ensin aattelin, etten laita ensimmäistäkään, mut sit päätin kuitenkin laittaa tän yhden kun se on mun mielestä niin ihq.


Järkäle, Jäärä ja Jekku

Silmäpeilissä ja pentutarkastuksessa käytiin Hesassa. Tällä kertaa onnistuin pentujen "esikäsittelyssä" loistavasti: ensin oltiin ulkona Padin porukoitten kanssa, sit pennut söi, nukkuivat tovin ja sit olivat ulkona sellasen puolisen tuntia. Siinä kohti pakattiin pennut häkkiin ja matka saatto alkaa. Pikkasen oli vinkunaa alkumatkasta, mut tuota pikaa hiljaisuus laskeutui autoon.

ELL:n pihassa juotin pennut ja sit mentiin sisälle. Ipanat nukku koko ajan, sen aikaa vaan olivat hereillä kun tutkittiin, olipa helppo keikka, loistavan rauhallinen viisikko. Tipatkin sai laittaa ihan pip pop vaan. Nukkuivat muuten vielä kotimatkankin, sit pääsivät pihalle vähäks aikaa ja saivat ruokaa. Pikku tirsat ja sit alko stressin purku, koko kööri veti tuhatta ja sataa pitkin pihaa, ihan mieletön meno. Nyt porukka on unten mailla.Niin ja kaikkien naperoitten silmät oli terveet, joten korkkasin punkkupullon, että ei kun letkeetä perjantai-iltaa kaikille.

1 kommentti:

Eeva, Luna ja Timon kirjoitti...

Isot onnittelut terveistä silmistä!