torstaina, kesäkuuta 11, 2009

Tilanvaltaaja ja kääryleitä


Duuniviikko alkaa olla loppusuoralla. Mulla on kyllä ollu ruhtinaallista kun oon nukkunut yöni yläkerran vierashuoneessa, KePo on kuorsannu koirien kanssa makkarissa ja vanhimmainen on nukkunu pentulassa. Sain kyl kaupanpäälle vanhimmaisen Pipuliinan. Se on ihan kiva yökamu muuten, mut sillä on outo taito...

Nukahdan Pipu jaloissani ja kun herään, Pipulla on kaks kolmannesta punkasta ja melkeen koko peitto, ite nukun nenä (tai selkä) seinää vasten ilman peittoa. Kun sit pyydän Pipua järjestäytymään uudelleen, niin taas Pipu on nätisti pienessä kasassa jaloissa, vaan kun herään niin makaan nenä (tai selkä) kii seinässä ja Pipulla on kaks kolmannesta punkasta hallussaan.

Miten Pipu ton tekee, en tiedä, mut tekee kumminkin. En kuitenkaan unissani väistele koiria kun oon tottunu niitten kanssa nukkumaan, että joku juju tässä täytyy olla. En kuiteskaan ehkäs ehdi selvittää asiaa, nautin Pipun seurasta enää yhen yön, sit palaan makkariin, vanhimmainen omaan punkkaansa ja KePokin saa nukkua makkarissa, Kuje ja pennut saa tulla viikonlopusta alkaen toimeen keskenään, jätän vaan makkarin oven auki, niin kuulen jos pennut alkaa kiljua, pentula kun on makkarin vieressä.

Tässä pari panukuvaakin, niitä kaik täällä kuitenkin käy kuolaamassa, eikä meikäläisen höpinöitä.

Tytöt:

Jippo alla, Juju päällä.

Pojat:

Jekku, Jäärä, Järkäle.

Ja lopuksi vähän muitakin lapsia / pentuja kuin noita Kujeen kääryleitä.

Tässä Miksu ja Hedda

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihania palleroita nuo Kujeen pennut. Ihana on myös tuo ihmispallero ja tietenkin myös Hedda... hyviä kuvia Heddasta ja Miksusta:)
On ne vaan niiiiiiiiin sulosia kaikki.

Malla

jassu kirjoitti...

Huoh, että ovat suloisia! Just kuin Mallakin sanoo: nii ihmis- kuin Kujeen pallerot. :)
Noita Kujeen panuja kun katsoo, niin vois kyllä nimetä niinkin, että Järkäle 1, Järkäle 2, Järkäle 3, ... Jotensakin kun näyttävät himpan isommilta, kuin esim nämä Jetin vimoset.;)

jassu