maanantaina, kesäkuuta 29, 2009

Maanantaikimara


Duunipäivästä hengissä selvitty... Ehkäpä sitä selviää jotenkin siis vielä neljästä jäljellä olevastakin ennen parin viikon lomaa. Sitä en tosin tiedä, että miten selvitä hengissä sit kun lomat on takanpäin ja seuraavaan on aikaa ihan liian kauan. No se on sen ajan murhe se.


Sisko ja sen veli eli Hedda ja Poko. Tää onkin sit ainoo ees joltisesti onnistunut kuva, eikä niitä kuvia montaa ollutkaan, vaikka olinkin aatellu saavani roppakaupalla hienoja leikkikuvia, kun ei Poko oikeen ollut leikkituulella. Hedda kyl ensin yritti kovasti, luovutti sit kun Poko vaan pötkötti varjossa.

Sit parit pennut, tosin vaan parit, vaiks kamerasta paljastukin monta hyvää kuvaa. Ei vaan aika riitä, nytkin koirat oottaa ruokaansa...


YÄK, linnun kakka.


Jalustin, missä on jalustin, renki HETI pitelemään jalustinta kun primprenssa haluaa ratsaille.


Hei tulkaa kattomaan tääl on jonkun jalkapohja.


Hypätäkö vai eikö hypätä, kas siinä pulma.


Ja suuri kuristajakäärme kävi prinssin kimppuun pimeässä, mut uljas prinssi kukisti otuksen...

VIISIKKO JA KANAN SALAISUUS


Huom! Kanaa ei millään lailla vahingoitettu kuvausten aikana (eikä sen jälkeenkään).

Pentujen kynnet tuli just leikattua ja korvan juuressa pauhaa ilotulitus, tuntuupa noi äänet muuten oudoilta tähän aikaan vuodesta, ja pentuja ei vois vähempää kiinnostaa... Että jos sit menis ruokkimaan noi aikavammat nelijalat ja alkais valmistautua yöhön, että jaksaa taas aamulla rämpiä liikenteeseen.

1 kommentti:

Viivi kirjoitti...

Selkispä se Pokon ei-tyypillinen käytös: sillä oli oikeasta etutassusta kynnen vierestä iho revennyt ja haava tulehtunut - kipeä ja turvonnut koko varvas illalla. Tänään rokotuksissa on tassu terveeksi todettu, joten eipä hätää. Ei ihme, ettei tehnyt mieli kosketusaralla tassulla painia. Ensi kerralla sitten!