torstaina, kesäkuuta 04, 2009

Kuvattoman kurjaa


Vettä sataa, vettä sataa ja vettä sataa. Ländereitä alkaa olla jo vähän vaikee saada menemään ulos, ne menee portaalle ja yrittää tulla takasin sisälle. Hedda on ehkä urhoollisin, tai no Totoro ja Cellokin on aika urheita, sekaan vaan, vaikka taivaalta tulee ämmiä äkeet selässä. Loppupoppoon saa suunnilleen kantaa ulos. Kerpeleitä sade ei kyllä kiusaa, ne kököttää sateessa kaikessa rauhassa ja ovat sitten ah niin märkiä, vaik ois kopit ja katokset sun muut. No kukin tyylillään.

Tänään alotin päivän urhoollisesti soittelemalla silmäpeiliaikaa. Meidän suosikkipeilaajalle en ees yrittäny, siellä luki ell-aseman sivuilla, että myydään ei-oota kesäkuun alkupuolelta elokuun puoleenväliin tai jotenkin silleen. Ekasta paikasta, johon soitin, sanottiin het, että ei onnaa peilit heinäkuussa. Tokassa paikassa ois onnistunut, jos 1.7 aamulla ois ollu sopiva hetki. Kolmas kerta toden sano ja saatiin aika 10.7. illansuussa. Homma järjestyksessä. Helpotuksen huokaus, olin nimittäin oikeesti vähän huolissaan ajan saamisesta.

Seuraavaks soitin siruttajalle, hälle sopi ehdottamani ajat vallan mainiosti, joten nyt on sekin asia järjestyksessä. Saadaan tunnistusmerkinnät hoidettua kennelliittoon sähkösesti, joten rekkaritkin saattaa ehtiä jopa ihan ajoissa.

Hei, nyt voi hengittää.

Niin ja niitä kuvia ei oo, tai on, kamerassa, mut ne on nyt siellä, oon nimittäin viettänyt pentuvapaan illan hyvässä seurassa Nlassa. Yritän vaikkas huomenna pistää jonkun uuden kuvan, vaikkei noi ipanat nyt kovin pal oo muuttuneet viimesistä kuvista. Tää on vähän sellanen "tyhjäkäyntivaihe" kun pennut vaan nukkuu ja syö, vaikka onhan ne toki ihan übersuloisia. Vaan eipä tässä enää kamalan kauaa mene kun alkaa tapahtua ja sit kuvattavaa on ihan toiseen malliin kun nyt.

Jos sit levittäis ton ihanaisen punkkansa ja menis vaikka nukkumaan. Hyvää yötä ja kauniita unia!

Ei kommentteja: