perjantaina, kesäkuuta 05, 2009

Perjantaikuvatuksia


No näitähän kaikki on oottaneet, vai mitä??

Tässä sekalainen soppa maitobaarissa, taitaa olla illan meno parhaimmillaan ja muutama maitoannos jo nautittuna, muutaman kupin kumara siis, tarvittaisko peräti järjestyshenkilöä, pitäiskö lopettaa pöytiin tarjoilu.


Jäärä on sydämellinen jätkä, sillä on sydämiä useempikin turkissaan, yks tossa hännän sivussa, toinen etujalan "takana" ja kolmas löytyy toiselta puolen kyljestä. Aasalla oli sydän toisessa kyljessä, Jäärä pistää paremmaksi kolmellaan.


Jippo mennä viipottaa hurjaa vauhtia. Kuvissa aina näyttää, että ipanat on vaan ihan paikoillaan, mutta se on silkkaa silmänlumetta, oikeesti ne liikkuu usein melkosta kyytiä, eivätkä taatusti halua tulla kuvatuiksi. Tuloksena on aika paljon epätarkkoja kuvia tai kuvia, joista puuttuu pala pentua, yleensä nimenomaan pää.


Järkäle nukkua horottaa autuaan unta. Nimi tuli suurimmasta syntymäpainosta, vaan tänään Järkäle joutui luovuttamaan painavimman tittelin Jäärälle. Ei kaksikolla montaa grammaa painoeroa ole, mut onpa kuitenkin. Yli 700 gramman mennä jymistävät molemmat.


Juju on se kaikkein vähiten kuvauksellinen. En oo onnistunut saamaan vielä yhtään kunnon söpistelykuvaa. Jos vaikka neiti onkin nätisti kun tarraan kameraan, niin siinä vaiheessa viimeistään kun zoomaan kohdetta, kääntää Juju päänsä ihan jonnekin muualle. Mut söpö Juju on siitä huolimatta.


Jekku on päättänyt kasvaa isoksi pojaksi ja roikkuu tiiviisti maitobaarin tiskillä, tuloksena vuorokauden toisiksi paras painonnousu, matkaa Jäärän ja Järkäleen painoon vaan vielä on hippasen.


Iloista perjantaita kaikille lukijoille!

2 kommenttia:

jassu kirjoitti...

Kyllä ne on ihquja! Ja kyllä, voin uskoa että liikkuvat ripeään ja kuvassa ei likikään aina ole kokonainen koira... jotensakin tuttua tuo. :)
Paljon rapsuja kaikille! (isoille koirille kans)

jassu

Anonyymi kirjoitti...

Voi että noi teidän pentuset on suloisia. Aivan ihania. Kauniin värisiäkin!

Mie tahon kans pentusia... pentukuume iskee :)

Terkuin Heli