tiistaina, kesäkuuta 02, 2009

Pulleroita, palleroita


Pentuset täyttivät tänään kokonaisen viikon. Vähän ovat jo kasvaneet sitten syntymänsä, kuten kuvasta ehkä näkyy... tai sitten ei, kun jäi tuo Kuje melkeen pois kuvasta.Kaksi suurinta rötköä lähestyvät 600 gramman elopainoa, taitaa huomenna ylittyä, jos nykyinen kasvuvauhti jatkuu. 500 gramman kolkuttelijoita on kaksi, joten huomenna yli puolikiloisia on todennäköisesti jo neljä. Pieninkään en montaa grammaa jälkeen jää, ylihuomenna liittynee puolenkilonkerholaisiin.

Helppohan se tuossa on kasvella kun viidelle on tilaa ruhtinaallisesti ja halukkaille riittää kaks nisällistä maitoa. Toisaalta ei nämä nyt oikeastaan nopeemmin kasva kun edellisetkään, vaikka nisillä on ollutkin aiemmin kilpailua enemmän kuin tällä kertaa.

Pentutestaukseen on viisikolle aika varattuna. Omakoira-palvelussa kävin harjottelemassa pentueilmoituksen täyttöä, tosin siellä se vielä makoilee hyvän tovin ennen kuin tuuppaan sen käsittelyyn. Silmäpeiliin tarttis aika varata ja vähän oon harkinnut josko siruttajan pyytäis kotiin, eikä oottelis sirutuksen kanssa peilausta. Saa nähdä miten peilausaikoja saa, se ei varmaan siltä osin oo kaikkein kiitollisin tuo heinäkuu.

Pentupesässä siis kaikki hyvin.

Ei kommentteja: