keskiviikkona, kesäkuuta 03, 2009

Asioita ojennukseen


Sain kun sainkin järkättyä pentulan uuteen uskoon ja tää ratkaisu on jopa ihan toimiva. Kuje tosin oli hyvin epäluulonen kun hinasin pennut ensin keskelle lattiaa, että sain kamat siirrettyä. Vaan uus paikka on ollut mieleen sekä emälle että pennuille, joten loppu hyvin ja rauha maassa.

Sen jälkeen pakkasin "synnytysvarustuksesta" osan jo siististi laatikkoon oottamaan aikaa tulevaa. Jotain rojua on vielä levällään siellä täällä ja jotain on pesemättäkin, ainakin lämminvesipullot, jotka havaitsin pesuhuoneessa kun menin saunaan. Kaikkee ei vaan voi muistaa.

Pentujen starttipaketitkin on sit kasassa, oonpa mä ollu kovin aikaansaapa, tosin ne rojut on tilattu jo aikaa sitten, het pentujen synnyttyä... ai no, eihän siitä oo kun viikko. RC:n pentupaketitkin tuli tänään ja ne vasta olikin upeet, piti ihan laittaa kiitokset menemään sähköpostitse.

Nyt ois vielä silmäpeilin tilaaminen ja sirutuksen. Päätin lopulta, et tilaan sirutuksen erikseen. Löysin siruttajankin ihan tosta kivenheiton päästä, jos hältä vaan aikaa löytyy. No huomenna se varmaankin selviää. Silmäpeili voikin sit olla ongelmallisempi. Ainakaan suosikkipeilaajalle ei päästä, hän kun alottaa kesälomansa ens viikolla ja palaa duuniin vasta elokuussa. Keräsin siis parit puhelinnumerot ja alotan huomenna soittokierroksen. Kai täällä nyt joku peilaa heinäkuussakin...

Eikä kuvan kuvaa, näin se vaan on. Tai joo, kotisivujen galleriassa on kuvia Heddasta ja kuvia pennuistakin, tyytykää siis niihin. Nyt meen ruokkimaan noi omat, sit kai vähitellen pitää miettiä nukkumistakin. Kuje ja pennut kyllä nukkuu jo.

ps. Enää yks pentu alle 500g, raasu painaa vaan 498g, tosin varmaan jos nyt punnaisin, niin viimonenkin ois ylittänyt 500g rajan.

Ei kommentteja: