maanantaina, kesäkuuta 08, 2009

Takki tyhjä ja duuni alkaa


Tänään on takki tyhjä, vaikken aamulla anivarhain ookaan liikenteeseen lähtenyt, enkä edes mitään ihmeellistä täällä vääntänyt. Duunitko jo rassaa vai onko mitta täynnä ergonomian riemuvoittoa. No sen aika näyttää, ens yön saan nimittäin nukkua omassa punkassani, vanhimmainen siirtyy yövuoroon vielä toviksi. Kunhan nappuloilla on silmät kunnolla auki, niin saavat pärjätä ihan omineen, makkari kumminkin tossa vieressä, joten mahdollisen kiljunnan kuulee kyllä, eli ei enää montaa yövuoroa tiedossa.

Tänään leikkasin pennuilta kynnet. Se oli jonkin sortin operaatio, vaikka ajotin ruokailun päälle. Pari pentua köllikin tyytyväisenä, eikä varmaan ees huomannut mitään, yks rettelöi hippasen ja kaks pisti oikein kunnolla ranttaliks. Lopulta kaikki 90 kynttä oli leikattu ja jokainen pentu punnittu.

Kuvia on taas kamerassa ja huomenna yritetään ottaa pennuista 2vkoa otoksia. Heddasta vois yrittää ottaa pari päivää myöhässä 3kk poset. Vaan nyt taidan kömpiä saunaan ja sit nukkumaan, huomenna ON aikanen herätys.

Ei kommentteja: