lauantaina, kesäkuuta 06, 2009

Lauantaivieraita


Säät ei oo kyllä olleet kummoset, on pitänyt ihan takassa polttaa tulta, että pennut tarkee. Tosin ko. toimenpide ei ollenkaan lisää meikäläisen mukavuutta, se kun on levitettävä toi ergonomian riemuvoitto yöks tohon takan eteen...

Tää päivä oli Heddalle ihan parhautta, neiti sai tavata Totin, Jetin ja Zonan. Kaikkein hauskinta oli katsella Zonan ja Heddan ensitapaamista kun ensin kumpikin venyy ja vanuu ja takajalat vaan väpättää, sit alko hännät vähitellen nousta pystympään ja pystympään. Arvatkaa kellä ei ollu kameraa mukana pihalla. Arvatkaa ketä harmitti.

Totti oli Heddan mielestä ihan tosi kiva kaveri. Totti ei ollut ihan niin ihastunut Heddaan ja yritti kovasti karistaa fania kimpustaan. Jetti sai Heddan kunnioituksen välittömästi, eikä Hedda koettanut hyppiä Jetin naamalle.

Ja kyllä vieraat oli noitten muittenkin omien karvakorvien mielestä ihan pro-juttu. Arska tunki onnellisena syliin ja nuolas muina poikina pullalautasen puhtaaks siinä sivussa. Muut ei olleet ihan niin tunkeilevaisia, mut selkeesti koko lauma nautti huomiosta. Kieltämättä viime ajat on olleet aika pentuvoittosta elämää, joten ei siis mikään ihme.

Kiitos Aliisalle ja Tildalle vierailusta, vaikkei noissa kääryleissä nyt vielä paljoo nähtävää ollutkaan.

Ei kommentteja: