torstaina, toukokuuta 31, 2007

Arska ja jälkialkeet osa 5


Tän päivän kohokohta: Arskan jälkialkeet. Lähtö tosin oli aika hässäkkää kun viime tipassa, siinä vaiheessa kun oli jo vähän kiire, lupasin kuskata nuorimmaisen Nlaan ja sitten päätin käydä samalla postissa, joten varmuuden vuoksi unohdin pakettilaput sisälle. Nuorimmainen nuoremmakseen juoksi ne hakemassa ja päästiin liikenteeseen. "Postin parkissa" oli tunkua, mutta sain pakun tungettua yhteen väliin, postissa taas tietty väkeä, mutta suht sukkelaan sain asiat hoidettua. Vielä nuorimmainen perille määränpäähänsä ja auton keula kohti motaria ja sovittua jälkipaikkaa.

Arska ajoi kaksi jälkeä. Eka oli vähän haparoivaa menoa, sellaista sunnuntaikävelyä paikka paikoin, mutta loppuun päästiin. Toka jälki lähti käyntiin tahmeasti, mutta kun Arska löysi jäljellä olleen kepin, eka esine Arskan jäljillä ikinä, niin se sai puhtia löydöstään ja siitä eteenpäin homma meni ihan hyvin.

Sitten oli esineruudun vuoro. Tämä olikin Arskan eka esineruutu, joten se sai ruutuun tutun esineen, oman lelun. Tallattiin ensin alue ja Arskan kanssa päätettiin noudattaa harjoittelumetodia nro joku eli kävelimme Arskan kanssa alueen reunaa, heitin lelun alueelle ja sitten käveltiin starttipaikalle, josta lähetin Arskan ruutuun. Herra etsi sitkeästi ja löysi lelunsa, toi sen ylpeenä luokseni ja sitten leikittiin. Tehtiin vielä toinen vastaava haku ja se oli siinä ja Arska oli UPEA. Arska olis halunnut lisää esineruutuja, tepasteli täpinöissään nenä pystyssä, jäi siis hyvä työmotivaatio odottamaan seuraavaa kertaa. Arska jatkoi jälkikurssikertaa jäljestämällä meidät autolle.

Siinäpä ne tärkeimmät tältä päivältä. Tai no KePo kävi ostamassa mulle uuden tyynyn, joten ehkäs ens yön jälkeen ei niska enää oo ihan yhtä puuta.

Ei kommentteja: