sunnuntaina, toukokuuta 13, 2007

Ai hups ja minne hurahti


Ai jaa, joko se meni perjantai ja lauantai ja vielä sunnuntaikin melkeen, hupsista. Mihinkähän ne noi sukkelasti katosivat

Perjantaina oli taas akutätipäivä, joten ajelin suoraan duunista akutädin vastaanotolle. Tällä kertaa en eksynyt edes Tiimariin... Niska oli ihan jumissa, pää ei kääntynyt ollenkaan vasemmalle, luulen, että syyllinen vaivaan makoilee tuossa jaloissani, tadaa: Totoro. Valitin siis moista elämää haittaavaa vaivaa akutädille ja sain muutaman ylimääräisen neulan selkäpuolelle, jonka tuloksena nukahdin hoitopöydälle. Siitä kun pääsin jalkeille, niin kappas vaan, niska toimi kun toimikin ihan normaalisti. On tuo akupunktio vaan ihmeellistä, ei voi muuta sanoa.

Kotona piti ottaa hoidon päälle pienet päiväkuolat ja siitä toettua postiin paketin hakuun, A-valinnasta euroviisujenkatseluevästä ja vielä kauppaan hankkimaan viikonlopun eväät. Tässä vaiheessa olikin päivä jo melkeestä niin kutsutusti pulkassa.

Lauantaina heräsin "ihmisten ajoissa", edessä oli muutu ihmisen näköiseksi osa 2 eli jalkahoito. Pääsin eroon sanomalehtimusteesta jalkapohjissa ja kaikista kovettumista, kynnet siistittiin ja lakattiin ja jalat rasvattiin. Ah autuutta! Mukaan kotiin tarttui parit jalkarasvat, josko taas jaksaisi seuraavan vuoden hoitaa jalkojaan kuten edellisellä kerralla.

Lauantain sää oli mitä parhain, joten oltiin paljon ulkona. Sain ihan kivasti väriä jalkoihin, käsiin ja jo ennastaan ruskettuneeseen pärstävärkkiin. Tosin ei meikäläinen koskaan silleen kunnolla rusketu...

Illalla saunottiin ja sen jälkeen siirryttiin katsomaan euroviisuja. Jätän kuitenkin tässä julkisesti kommentoimatta esityksiä ja muutamia muita juttuja, sillä kauneus on katsojan silmässä, tässä tapauksessa myös korvassa.

Tää päivä on mennytkin sitten äitienpäivähulinoissa, päivän ruokavalio kakkua ja kahvia, elää sitä silläkin, ainakin yhden päivän.

Totoro painaa jo yli neljä kiloa, piti lauantaina punnita 11-viikkoissynttäreiden kunniaksi. Enää Totoro ei kaipaile Camia vaan on löytänyt erilaisia tapoja leikkiä Cellon kanssa ja niinpä isä ja poika mellastavat nyt keskenään ja "vanhat parrat" katselevat närkästyneinä kaksikon menoa. Totoro myös juoksee aikuisten länderien kanssa, vaikkei vielä niille vauhdissa pärjääkään ja välillä on jäädä jalkoihin.

Yöt Totoron kanssa menevät jo vallan mainiosti; poika ei meitä herättele vaan nukkuu autuaana aamuun asti, tänäänkin heräsi vasta joskus puol yhdentoista aikoihin ja silloinkin vaan sen takia kun herätin. Olin kyllä käyttänyt Totoron aamupisulla joskus viiden aikaan, muttei me silloin ulkona oltu kuin kaks minuuttia ja sitten punkkaan takasin. No se täytyy tunnustaa, ettei Totoro nuku häkissä, eikä edes korissa, vaan sillä on oma tyynynsä mun tyynyni vieressä... Juu Totoro nukkuu pää kaulaani vasten ja on niin onnellisen näkönen, ettei paremmasta väliä. Vaan kohta on sitten edessä "vierotus", tuo ei pitkän päälle ole toimiva ratkaisu, on meinaan niska aikasen jäykkä.

Tänään Totoro pääsi äitienpäiväreissulle Helsinkiin KePon vanhempien luo. Käyttäytyi siellä upean mallikkaasti ja pisutkin tuli ulos, eikä anopin valkoisille matoille.

Ei kommentteja: