keskiviikkona, toukokuuta 09, 2007

Viimestä vietiin


Tänään tuli ajaa hurautettua duunista suoraan Nummelaan, piti hakea vanhimmainen, jota ei sitten tarvinutkaan hakea... sain kuitenkin pari näyttelyilmoa postiin, onnistuin käväsemään ruokakaupassa täydentämässä varastoja, Nlan molemmissa eläintarvikeliikkeissäkin tuli käytyä ja lopulta en voinut vastustaa kusausta hakea Tiimarista pehmolohikäärmettä, jota oon kuolannut jo viikkoja. Se on tietty Totorolle.

Tänään lähti Cami uuteen kotiinsa. On se vaan edelleen niin haikeeta, vaikka näkee hyvin, että toisen on aika lähteä. Ovat Totoron kanssa jo vähän laumaantuneet, joten hyvään saumaan tuli lähtö. Painossakin Cami pääsi ihan hyviin luovutuslukemiin 3100g, ihanaa.

Oltiin lähtiäisiksi tovi pihalla, että Cami sai päästellä höyryjä ennen kotimatkaa. Kun sitten palailtiin Totoron kanssa sisälle, niin Totoron oli ihan pakko käydä tarkastamassa Camin lempparivaanintapaikat, jos Cami niistä löytyisi. Lopulta Totoro tapsutteli sisälle. On kyllä vähän ihmeissään ja orposen olonen, kai se tuntuu oudolta kun on tottunut toisen kanssa telmimään, syömään samasta kupista, taistelemaan samoista nameista (toisellahan on aina pal parempi, vaikka kuin antaa samanlaiset molemmille) ja nukkumaan yhdessä läjässä. Nyt seurana on vaan aikuisia koiria.

Ens yö voi olla mielenkiintoinen. En jätä Totoroa yksin pentulaan, vaan Totoro saa muuttaa makkariin muiden kanssa. Yritän nukuttaa häkissä, meillä on niin armottoman korkea sänky, että pelkään Totoron putoovan ja satuttavan ittensä, mutta jos tiukille menee, niin sitten otan viereen ja nukun koiranunta. Huominen päiväkin on varmaan Totorolle enemmän kuin outo: yksin pentulassa. Vaan ens viikolla se vasta outoa onkin, viikonloppuna nimittäin puretaan pentula pois. Huominen on siitä "huono" päivä jäädä ekaa kertaa yksin, että KePo tekee kaks duunivuoroa putkeen: lähti äsken ja tulee huomenna iltapäivällä. Pitäisköhän ottaa Totoro mukaan duuniin... toisaalta mulla on siellä sellasia hommia, ettei siinä oikein voi koiraa kuskata koko ajan mukana, enkä usko, että Totoro jäis hiljaa vieraassa paikassa mua odottelemaan. Ehkä sen vaan on parempi kotona.

Niin tämä viikko kiitää, huomenna jälleen Arskan jälkialkeet-kurssi ja jossain välissä tarttis Cellon kanssa ehtiä vähän treenata tanssiaskelia. Totoron kanssa täytyy alottaa "koiran tavoille" -opiskelu. No eipä käy aika pitkäksi ja todennäkösesti kaikki lopulta menee ihan omalla painollaan, vaikka nyt onkin sellainen olo, että asioita pitäis jotenkin suunnitella.

Ei kommentteja: