maanantaina, toukokuuta 07, 2007

Muutu rantaleijonan näköiseksi osa 1


Tänään en voinut enää vastustaa kiusausta käydä käsiksi Arskan turkkiin. Tässä lähtötilanne, ihan söpö, mutta aika takku ja selkeesti kiusasi jo Arskaa.


Alotettiin muodonmuutos sisällä ja sitten mentiin ulos jatkamaan. Pääsin hyvään alkuun, mutta vielä on tekemistä, pitää vaan ensin pestä Arska, niin turkin leikkaaminen tasaiseksi on helpompaa. Nyt turkki on aika rasvainen, enkä saanut oikein tasaista jälkeä. Arskan pään karvoituksenkin siistiminen jäi aika keskeneräiseksi. Arska kuitenkin nautti kuoriutuessaan esiin kaiken karvan keskeltä. Tähän siis päästiin, vielä on vähän matkaa rantaleijona kuosiin.


Olttiin taas aika pal ulkona Camin ja Totoron kanssa. Vähän alkaa olla sellanen haikee tunnelma, Cami kun lähtee keskiviikkona, ikään kuin viimeisiä viedään. Vaan aikansa kutakin ja Camille ihan loistavaa päästä jo omaan kotiin. Painoakin on kertynyt kivasti, joten hyvillä mielin päästän pienen miehen maailmalle. Vaikka toisaalta se on kyllä niin mainio persoona, että hetki harkittiin jos annettaisiinkin Totoro ja pidettäisiin Cami

Ei kommentteja: