perjantaina, kesäkuuta 01, 2007

Perjantaifiilareita


Kuunvaihde, tai kesäkuu kyllä, mutta viime yönä menivät kuunvaihdeajot, aikainen herätys siis, kaarsin auton duunin parkkiin melko tasan kello seitsemän. Aikasemmin en pääse fyysisesti ovista sisään, linjoja pitkin voin norua paikalle mihin vuorokauden aikaan vaan. Tekemistä oli riittämiin, viikonlopun viettoon kuitenkin pääsi hyvissä ajoin.

Ai niin, se KePon ostama tyyny oli kyllä ihan yliveto. Muodoltaan varsin tavan tyyny, muistan vielä illalla viimeiseksi miettineeni, että ei tää nyt niin hyvä tyyny ole. Vaan oli se, ei ehkä muilta ominaisuuksiltaan, mutta antistress-osiltaan kyllä. Enpä muista koska olisin herännyt niin rentona kun tänä aamuna. Jollei vaikutus ole tilapäinen, niin menen ja ostan tollasen tyynyn tän talouden jokaiikalle ja sen lisäks antistress-peitteet myös. Hemmetti, että nukuin syvää unta maailmasta mitään tietämättä. Yleensä herään joka rasahdukseen ja nukun koiranunta, vaan nyt se olikin KePo, joka vahti mitä maailmassa tapahtuu, ite nukuin "autuaan unta". WAU!

Kaupoilla on tänään käyty ja koirille on taas kassillinen erilaisia pikkuherkkuja päivien piristeeksi alkaen lampaan keuhkosta ja päätyen tavallisiin possukorviin. Marsuille ostin jotain uutta kuivaruokaa, saa nähdä onko parempaa kun entinen, joka on ollut suorastaan loistavaa. Kaupasta käytiin taas kerran hakemassa "vähän leipää", joka maksoi melkeestä 100 egeä. Toivottavasti tolla leivällä elää vähän kauemmin kuin päivän pari.

Viikonloppu on ihanasti vapaa, ei duuneja, ei kursseja, ei menoja, saa siis nukkua pitkään, ah. Tekemistä on kyllä pilvin pimein ja tulevaan kasvattitapaamiseen pitää ryhtyä valmistautumaan pala palalta, ettei tässä ihan laakereillaan makoilla. Mutta olo on kun koululaisella ennen kesälomaa, joten ei kun mukavaa perjantai-iltaa kaikille.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kesäterkkuja täältä Ulvilan suunnalta! Kävinpäs taas pitkästä aikaa lukasemassa teitin kuulumisia. Aika touhua toi teen elämä on! Onneksi meikäläisellä pikkasen rauhallisempaa (*heittää kasvattajahaaveet mäkeen*). Miltäs on uusi tyyny tuntunut pidemmän käytön jälkeen? Ja mikäs tyyny se tarkalleen on? nimim. täällä kanssa huonon tyynyn omistaja.

Mukavaa ja näytettävästi todella lämmintä kesää teitin perheelle & laumalle!
Murulle märkiä pusuja pojilta!