perjantaina, toukokuuta 04, 2007

The tukka, eikä sitten muuta


Yleisön pyynnöstä
THE tukkaKuvan ottaminen oli vähän ongelmallista kun salama löi hiuksista takasin niin, että näytti ihan valopäältä, ilman salamaa näyttää sitten tältä. Ei siis mikään edustava kuva, pitäis oikeesti pestä tukka ja ottaa kuva vasta sitten ja auringonvalossa, mutta antaa värien levätä, eiköhän tästä jo jonkinlaisen käsityksen saa. Päällä sinipuna-vaalea-raidotus ja alla tosi tumma sinipuna.

Ei muuta kun pirteetä perjantai-iltaa kaikille blogin lukijoille

7 kommenttia:

Adeina kirjoitti...

Vau! Vähänkö makee. Mäki haluan uuden tukan :)

Anonyymi kirjoitti...

Wautsi mikä tukka! Mäkin haluun muutoksen pärstääni!

Anonyymi kirjoitti...

Aivan mahtavan upea tukka!

Kipa kirjoitti...

Mä voin suositella kampaajaa, se tosin on Nummelassa, ettei kaikille ihan lyhyt matka, mutta mitä sitä ei tekis kampauksensa eteen ;o)

Yllättävää on ollut, että kaikki värjäyksen livenä nähneet on sitä kehuneet. Itteeni vähän jännitti, että mitä siitä sanotaan, oon jo niin monta vuotta ollu melkeen blondi, joten vähän tää tuntu oudolta ja on aika radikaali värjäys ihan oikeesti. Mutta täytyy sanoa, että pukee ja on makee.

n-elikot kirjoitti...

Upee tukka! Kerrassaan mahtava! Kiva, kun vielä löytyy rohkeita kampaajia... ja asiakkaita :)!

Anonyymi kirjoitti...

Vautsi! Mielettömän upea tukka! :) Pitäsköhän munkin vetästä jotain noin radikaalia, kampaaja-aika odottaa... Mullakin on hyvin uskalias kampaaja, tekee kans kaikkee tollasta kivaa ja löytyy Lappeenrannasta, voin myös suositella!

#krissenjutut -blogi kirjoitti...

Jep, Nummelan kampaajavinkki kyllä kiinnostaisi - laitapa tänne tietoa vaikka.