tiistaina, toukokuuta 29, 2007

Saanko luvan


Aamulla suuntasin duuniin ja vähän jännitti, että miltä työhuone näyttää. Juu näytti se, meinaan tyhjältä. Kaks päätepöytää ja pari printteriä tönötti keskellä lattiaa. Ei kun pistämään piuhoja seinään ja odottamaan, että alkaako printteri naputtaa ja käynnistyykö kone. Juu kaikki kunnossa.

Kalusteet tulivat ajallaan tai oikeastaan jo ennen kuin odotin niitä tuleviksi. Kahdelta mieheltä meni varmaan melkeen neljä tuntia huoneen kalustamiseen. Ei, talossa ei ole hissiä ja juu, ollaan kakkoskerroksessa. Hikinen homma säätila huomioiden. Mutta huoneesta tuli kyllä aikasen makee. Huomiseksi on tosin järjestelyhommaa pilvin pimein kun en tänään ehtinyt kun alottaa, piti lähteä hammaslääkäriin.

Hammaslääkäri oli nopea ja tehokas. Noin 20 minuutissa tuli kaks vanhaa paikkaa uusittua, eikä muuten ees sattunut, sekä yks ärsyyntynyt hammasväli hiottua kuntoon.

Iltapäivä pöllöiltiin koirien kanssa pihalla. Tai siis mä luin, "vanhukset" makas pitkin pituuttaan varjossa ja Troo viipotti omiaan pitkin poikin pihaa sellaista tahtia ja vauhtia, että hirvitti.

Tänään oli koiratanssin alkeiden viimeinen tunti. Cellon kanssa niin piti harjotella joku ohjelma, muttei me sitten kuitenkaan esitetty mitään. Tai siis esitettiin, jokainen joutui esittämään kolme lyhyttä pätkää. Kahden ekan ohjelman "koreografian" oli suunnitellut kouluttaja ja meillä oli aina ennen esityksiä vähän aikaa harjotella. Viimenen "ohjelma" jouduttiin suunnittelemaan ihan ite ja siihen piti sisältyä viis "temppua" sekä siirtyminen temppumerkiltä toiselle. Vähänkö tuntu pää tyhjältä ens hätään, mutta kyllä me lopulta Cellon kanssa keksittiin viis juttua, heikoin kohta tais olla merkiltä toiselle siirtyminen.

Ilmottauduttiin hetken miettimisen jälkeen koiratanssin nonstop-ryhmään jatkamaan tanssimista. Hetken kyllä mietin, kun on näitä menoja ollut omiksi tarpeiksi ja jotain olis voinut ehkä jo jakaa muillekin, vaan viimesen kurssikerran hyvät fiilikset sitten pisti ilmottautumaan.

Jaahas, se on kello taas kiitänyt, joten täytynee sulkea kone ja siirtyä unimoodiin.

Ei kommentteja: