sunnuntaina, huhtikuuta 08, 2007

Miten 8 länderiä mahtuu länderinmentävään koriin


Sunnuntai ja viikonloppuvieraat lähtivät. Kiitos käynnistä ja kiitos seurasta!! Kyllä täällä pennuntuoksussa välillä kaipaa muutakin seuraa kun kuusitoista nappisilmää, vaikka nappisilmien katse monta asiaa korvaakin.

Tänään on pennuille taas ruoka maistunut. Fotoni yskäisi pari märkää lättiä, niitten takia emme ole eläinlääkärille menneet. Joku muukin oli oksentanut yhden oksennuksen keittiön nurkkaan, mutta kun en nähnyt kuka, niin paha sitä sitten oli sen enempää miettiä. Kaikki pennut ovat kuitenkin taas pirteitä ja painaltavat pitkin taloa ja aamulla kiljuivat niin, että oli ihan pakko nousta. Sen jälkeen juoksivat jaloissa niin, että vähän väliä oli kompastua. Toivottavasti elämä nyt palaa normaaliin rytmiin ja panulauma paranee. Ei enää takapakkeja kiitos.

Päivän kysymys:
Miten kahdeksan länderiä mahtuu länderinmentävään koriin?

Kori ja länderi:


Kori ja kahdeksan länderiä:

1 kommentti:

Minna kirjoitti...

Onpa hieno kori! Siis sekä tyhjänä että täynnä :) Meillä voi vain haaveilla tuollaisista hienouksista, niin kuin tuolla joskus kirjoittelin. Tai voihan niitä ostaa, mutta se on rahan hukkaan heittämistä (kirjaimellisesti, siis Kultsu-hukkaan). Jos tosiaan olisi mahdollista tilailla petiä, josta aikaisemmin kirjoiteltiin voisin sellaista tilata sitten kun teidän tekijältä aikaa löytyisi. Eipä sillä kyllä kiire ole koska syötäväksi päätyy kuitenkin jollain aikavälillä :)

Onneksi on pikku-Panut vauhdissa ja tervehtymään päin! Mitä Murulle kuuluu, oletteko kerinneet suunnittelemaan jo tulevaisuutta?

Pääsiäisen jatkoa...vaikkakin se taitaa loppua ihan just ja arki taas koittaa :(