sunnuntaina, huhtikuuta 01, 2007

Virvon varvon...


Eilinen oli tosiaan aikamoista menoa koko päivä ja illalla oli ihan tyhjiin puristettu olo. Siitä huolimatta tuli valvottua kohtalaisen myöhään, mutta kaikki sellanen kuten pentujen synttärikuvien julkaisu jäi tähän päivään kun ei enää jaksanut ryhtyä kuvia käsittelemään.

Pennuille on nyt rakennettu puuhamaata tuonne ulos, sisällä puuhamaata on sentään vähän vähemmän, vaikka ehkä tää on yks iso puuhamaa koko talo, tai siltä ainakin välillä tuntuu kun vaikka yöllä kompuroi veskiin ja on kymmenen kertaa kompastua milloin mihinkin pentujen virikkeeseen. Ehkä pentuja pitäis kasvattaa karummissa oloissa... tai sitten ei. Täytyy vaan opetella kompuroimaan kaatumatta tai käyttää fikkaria.

Tässä uusin puuhamaavaruste, keinu... tai sellainen KePo väitti sen olevan:


Pentujen päivät ovat kuluneet ulkoilleen, syöden, nukkuen, leikkien ja vieraita tavaten. Pöytääkin tuli harjoiteltua synttärikuvia otettaessa ja se olikin yks varsinainen numero. Tai no, jotkut on luonnonlahjakkuuksia ja joillain on edessään töitä, siis jos haluaa, että koira esiintyy pöydällä.

Chili vierotti pennut jo männäviikolla ja suuntasi eilen kotiinsa, omiensa luo. Viivi hoitaa nyt pentujen emon virkaa entistä suuremmalla innolla ja Cello paneutuu olemaan täyspäivänen isipappa. Nytkin pariskunta tuossa touhuaa pentujen kanssa täyttä häkää.

Pennut ainakaan eivät ole emoaan kaipailleet ja Chilin kotiutuminen oli sujunut vallan mainiosti. Kiitokset Chilin perheelle upeasta yhteistyöstä!!!

Mitäs muuta täällä on tehty... Ei kai mitään ihmeellisiä. Ens viikolla on lomaa ja on taas uusia suunnitelmia pentujen päiden menoksi. Nyt kuitenkin pennuille iltapalaa, itelle kanssa (KePolla on keittiövuoro) ja saunassakin pitäis ehtiä käydä. Kumma miten nää päivät vilahtavat vauhdilla.

Ei kommentteja: