tiistaina, huhtikuuta 10, 2007

Jännitystä päivään


Sekoilut sarjassa 'kaksoisastutuspentueen rekkarointi' jatkuvat. Tänään sain sirukortit eläinlääkäriltä, hän oli palannut lomalta, mutta aamu oli hällä äärimmäisen kiireinen, siis puhelin soi koko ajan. Saatiin kuitenkin asia hoidettua... toivottavasti ainakin. Päätin taas kurvata korkeimman omakätisesti SKL:n kautta ja varmistaa, että kaikki paprut ovat nyt ihan varmasti kasassa. Siinä sitten audienssia odotellessani huomasin, että ELL oli päivännyt sirukortit väärälle päivälle, siis kuluvalle päivälle, vaikka pennut on sirutettu jo maaliskuussa. Arvatkaa olinko repiä pelihousuni. Eikä mulla tietenkään ollut mukana ELL:n Finnzymesille lähettämän paperin kopiota, vaan se oli kotona. Asia kuitenkin saatiin selvitettyä SKL:n toimistossa, tai siihen käsitykseen olen nyt jäänyt, joten odotan mielenkiinnolla miten tarina jatkuu.

Iltapäivällä oli sitten hiuksianostattava silmäpeilaus. Pakattiin pennut häkkiin, kuljetusboxi on ihan liian pieni noin pitkälle matkalle, vaikka se näissä "kotikuljetuksissa" onkin riittävä. Ensin kaikki pennut olivat ihan hiljaa, sitten niitten matkustuskiintiö täyttyi ja muutama niistä jodlasi jonkin aikaa. Lopulta kaikki laulumiehet asettuivat nuokkumaan käteni päälle, jonka työnsin häkkiin. Odotan mielenkiinnolla kuin kipeiksi saan lihakseni, ei meinaten ollut mikään ergonomisesti erinomainen asento.

Eläinlääkärillä sain tipat laitettua pennuille suorastaan loistavasti ja koko kööri käyttäytyi mallikkaasti kunnes pieni king charlesin spanieli tuli paikalle. Se oli ilmeisesti riittävästi länderin näköinen, ainakin tämä nuorukainen oli ihan samanvärinen kuin länderit, joten pennut aloittivat iloisen kuorolaulun kun olisivat halunneet mennä nuorukaisen luo. Onneksi koko lauma hiljeni kun tarkastus alkoi.

Jokaisen pennun silmät tarkastettiin ja terveitä olivat joka iikka. Kaikilla uroksilla on pallit paikoillaan ja muutenkin koko kööri sai "puhtaat paperit" tarkastuksesta. Vähänkö oon onnesta soikee.

Kun päästiin kotiin, niin pennut saivat ihan megahepulit, juoksivat ympäriinsä. Taisi pienoinen stressi purkautua riehumiseen. Vaan nyt tuo lauma makaa jaloissani, tietsikkatason alla, ja nukkuu.

2 kommenttia:

n-elikot kirjoitti...

Onnittelut "puhtaista papereista"! Kyllä täälläkin kovasti jännitettiin ja tuloksen kuultuamme oltiin onnesta sekaisin :)!

-Pia-

sari kirjoitti...

Onnittelut "puhtaista papereista"!! Hieno juttu. :-D