sunnuntaina, huhtikuuta 22, 2007

Kurssia ja pieniä koirapoikia


Uskokaa tai älkää, alotin eilen jo kirjottamaan tänne, mutta sitten soi mummopuhelin ja naputtelu jäi, jäi sitten ihan kokonaan kun piti painella nukkumaan, että jaksoi aamulla nousta...

Lauantaiaamuna nousin puolseiskan paikkeilla ja vietin tunnin verran Totoron ja Camin kanssa. Käytiin ulkonakin huonosta säästä huolimatta. Aikuset koirat jäivät onnellisina KePon kanssa vetämään unta pollaan. Kun pikkupoikaduo sammahti, siirsin ne pentulaan, pakkasin kamani ja lähdin OKKO-kurssille.

Tänään nousin vasta seiskalta kun kello soi ja painelin suihkuun. Ihme kyllä Totoro ja Cami olivat ihan hiljaa sen(kin) aikaa kun läträsin itteeni puhtaaksi. Suihkun jälkeen pukien ja sitten Totoron ja Camin kanssa puuhailemaan. Tänään pikkupojat eivät ehtineet väsyä nukuksiin asti ennen kuin oli pakko lähteä, niinpä annoin pojille aamupalan ja jätin ne syömään kun kipitin ovesta ulos ja starttasin kohti Espoota ja OKKO-kurssia.

Kurssilla käsiteltiin tällä kertaa tosi monenmoisia asioita ja monelta kantilta. Ohjelma oli tiukka, eikä tauoilla hellitty, joten aika ajoin oli suorastaan "puutunut" olo ja kun viimein on päässyt kotiin, niin on tehnyt mieli heittäytyä sohvalle pitkälleen. Onneksi on ollut sen verta tekemistä ja vilskettä, ettei ole kertakaikkiaan ehtinyt.

Huomenna olis sitten duunipäivä... Voi, voi. KePolla on onneksi iltavuoroviikko, joten Totoron ja Camin ei tarvihe olla tuntikausia pelkässä koiraseurassa, sellanen pari tuntia päivässä riittää. Toisaalta on tietty hyvä, että pakollista harjottelua tulee, koskapa arki koittaa vielä pienille koirapojillekin.

Nyt kun melkeen kaikki pennut ovat maailmalla, olis varmaan ryhdyttävä miettimään, että miten saa ittensä taas näyttämään ihmiseltä (lue: varattava ainakin kampaaja ja käytävä ostamassa muutama uusi vaate), hammaslääkäriin pitäis mennä vuositarkastukseen (vaan muutaman kuukauden myöhässä), ruokarytmi palautettava (pitää taas opetella, ettei parilla kupillisella sumppia oo tarkotus selvitä iltaan asti), omista aikuisista koirista osa on vuosihuoltoa vaille (hammaskiven poistoa yms. pientä) ja mitähän kaikkea muuta sitä onkaan tullut lykättyä verukkeella "kun on noi pennutkin tossa".

Ei kommentteja: