maanantaina, huhtikuuta 23, 2007

Miks aidan takana on aina vihreempää?


Eka työpäivä "mammaloman" jälkeen, onneks oli sellasia vähemmän aivotyötä vaativia duuneja kertynyt tehtäväksi, niistä oli hyvä alottaa paluu lomanjälkeiseen elämään. Päivä sinällään meni ihan sukkelasti, ei siinä mitään.

Ulkona on satanut oikeestaan koko päivän, piha on täynnä lätäköitä ja upposin korkkareilla pihaan kun duunista tultua nappasin kaksi pientä koirapoikaa kainalooni ja kipitin pihalle... no kuka käskee mennä koirien kanssa pihalle duunivermeissä. Tai oikeestaan mä olin kenkiä lukuun ottamatta kotivermeissä duunissa, eikä ehkä duuniinkaan pitäis mennä kotivermeissä. No ehkä mä saan tän pukeutumispuolen taas jossain välissä balanssiin (lue: muistan vaihtaa vaatteita aina tarvittaessa).

Marsuille piti tänään hakea vähän murkinaa ja arvatkaa vaan olisko tehnyt mieli ostaa yhtä ja toista Totorolle ja Camille. Lopulta päädyin ostamaan "hammasharjat" kaikille koirille. Viivi nakerteli innolla oman siilinsä kimpussa, Aasaa ja Arskaa eivät hammasharjat kiinnostaneet, Cello söi omansa, vaikka se oli mallia maxi. Totoro ja Cami nakertelivat omia hammaskrokotiilejään tovin, muttei niihin pal jälkiä jäänyt. Sitten oli takavarikoitava ne, koskeivat enää kiinnostaneet nappuloita, mutta Viiviä ja Celloa kyllä.

Huomenna olis sitten Totorolla ja Camilla eka vähän pidempi päivä keskenään kun KePo joutuukin menemään duuniin jo aikasemmin. Tän päivänen parituntinen... tai se tais olla kyllä tunti vaan, oli ilmeisesti mennyt ihan hyvin, tai ainakin vaaleanpunaisesta boxista kapusi esiin pari unista poikaa. Ehkäpä se huominenkin menee sitten jo ihan ok, ei siinä nyt kuitenkaan tule kuin joku nelisen tuntia.

Se on kyllä kumma juttu, että miten ruoho aidan takana on aina vihreempää... Totoro ja Cami haluavat ihan väen vängällä nakertaa aikuisten nappuloita, vaikka kuivinakin, ne on niin äärettömän pal parempia kun mikään herkku omassa kupissa. Toisaalta sitten taas aikuiset haluavat käydä salaa syömässä naperoiden ruuan heti kun silmä välttää, ihan sama mitä siellä kupissa on. Mutta auta armias jos vaikka laittaisin piimää aikusten kuppiin, niin eihän sitä kerta kaikkiaan voi juoda. Mutta kun se on naperoiden kupissa, niin sehän on ihan maailman parasta herkkua. Ehkä se on ryhdyttävä laittamaan aikusten ruoka pentulaan ja pentujen ruoka aikusten kuppeihin...

Nyt jos menis nukkumaan, niin vois vaikka ehtiä nukkuakin ennen aamua silleen melkeen riittävästi...

Ei kommentteja: