tiistaina, huhtikuuta 17, 2007

Vettä sataa, aurinko paistaa...


Aamulla, ennen kuin ehdittiin pentujen kanssa ulos, alkoi sataa kaatamalla vettä. Sitä tuli hyvän tovin, mutta lopulta sade taukosi ja aurinko tuli esiin. Ooteltiin vielä tovi ja sitten lähdettiin ulkoilemaan.

Pennut osaavat jo kulkea ihan näppärästi portaissa, joten kuljetusboxi on jäänyt. Tosin asialla on kääntöpuolikin. Kun pennut kyllästyvät olemaan ulkona, niin ne juoksevat hippulat vinkuen portaitten luo, kiipeävät ylös ja istuvat rivissä odottamassa, että älyän tulla päästämään ne sisälle. Ja on kyllä ihan turha odotella, että ne tulisivat takaisin ulos jos ovat päättäneet, että on aika mennä sisälle. Kokeilin nimittäin sitäkin, että jäin vaan istumaan ulos. Pennut puolestaan vaan istuivat portailla. Arvaatte varmaan kumpi voitti: pennut tietenkin.

Tänään kyllästys tuli joka kerralla suht sukkelaan, varmaankin märällä maalla ja edellisiä päiviä viileämmällä säällä oli osansa asiassa. Mutta toisaalta nyt on helpompi käydä ulkona monta kertaa päivässä, eikä niin haittaa, jos pennut eivät viihdy siellä kovin kauaa, nehän kulkevat jo itse, ei tartte ensin pakata kaikkia boxiin ja sitten kantaa boxia ulos, ulkoilun päätteeksi kerätä kaikkia boxiin ja raahata sisään.

Päivät hupenevat hurjaa vauhtia. Huomenna lähtee taas yksi napero maailmalle ja perjantaina kaksi. Kolmesta jo maailmalla olevasta olen saanut kuulumisia todella kiitettävästi, kiitos!!!

Ei kommentteja: