perjantaina, huhtikuuta 20, 2007

Korvaava Kuje


Tänään ei olla kamalasti ulkona oltu, siellä on märkää ja kylmää ja silleen, mutta käyty on kumminkin, useempaan kertaan. Sen sijaan, että oltais nautittu ulkoilmasta, pestiin uuni, eikös se ole melkeen sama se.

Kaksi pentua lähti tänään, Flii ja Luca. Flii lähti emonsa Chilin seuraneidiksi, niin ja onpa siellä Roosakin, että nelijalkaseuraa on tiedossa. Lucan hovi sen sijaan koostuu kaksjaloista. On se vaan edelleen haikeeta lähettää naperoita maailman melskeisiin...

Kaksi poikaa enää nököttää kotosalla, Cami ja Totoro. Mutta eipä hätiä mitiä, Kuje Kohtalonlapsi Kepponen tuli kylään, KeTyllä ja Amandalla kun on jotain Hesan keikkaa huomenna. Kuje on vähän niin kuin korvaava jäsen tuossa pari päivää. Tosin Kuje joutui tosi tarkkaan syyniin tullessaan, poikia jo vähän epäilytti, että onkos tämä meidän laumaa ollenkaan. Viivi ja Cello ilmoittivat, että täällä ollaan sitten tämän talon säännöillä. Ja nyt ollaan jo niin yhtä laumaa.Huomenna ja sunnuntaina onkin sitten OKKO-kurssia, joten ei aika käy pitkäksi, vaikka pentulauma kutistuukin. Ens viikolla tarttis mennä jo duuniinkin, voi apua. Arki jyrää pennuntuoksun pois.

Ei kommentteja: