torstaina, huhtikuuta 19, 2007

Kurssiputkea pukkaa


Kurssiputkea pukkaa, koirille nimittäin, ite oon ollut kurssiputkessa jo iät ja ajat, tosin loppusuora sillä saralla, tältä erää, häämöttää. Kesäkuun alkuun mennessä pitäis olla OKKO-kurssi suoritettuna ja Tunne koirasi assaroituna, eikä sitä odottamaani koirahierojakurssia ole vielä näkyvissä. Kesällä siis rauha maassa, paitsi, että sitten pukkaa koirille kurssia.

Totoron syytä, kaikki tyynni, sehän on tietty ilmotettava pentukurssille ja niin tuli tehdyksi. Alotetaan toukokuun puolessa välissä tai jotain siinä main. Samaisen putiikin pentukurssin kävi Cellokin aikoinaan ja tykkäsin, Cellokin tykkäsi, joten toivottavasti myös Totoro tykkää. Padi-broidikin tulee samalle kurssille.

Siinä Totoroa ilmoittaessani muistin äkkiä, etten ollut ihan just käynyt koirakurssit.comissa, ei kun sinne. Koiratanssialkeet taas ohjelmistossa, eikä onneksi samana päivänä kun Totoron pentukurssi. Äkkiä sähköpostia menemään, mahdutaanko vielä mukaan. Juu'u mahduttiin. Cellohan on yrittänyt kahdesti koiratanssikurssille. Ekalla kerralla Cello sai silmätulehduksen, eikä arvattu mennä kurssille kun ajattelin, että tartutetaan kaikki. Toisella kerralla kurssi peruuntui. Kolmas kerta toden sanoo.

Eikä nytkään kahta kolmannetta. Ryhdyin omaksi ilokseni ja aikani kuluksi kuukkeloimaan koirakursseja ja lopulta löysin jälkialkeiskurssin ja sain tilapäisen mielenhäiriön; laitoin sähköpostia ja kysyin, että vieläkö mahtuu, huolitaanko sokeita koiria. Juu mahtuu ja juu sokea koira saa tulla. Sain vielä lupauksen, että ellei homma meiltä sujuisi, niin sitten saadaan rahat lopuista tunneista takaisin. Mutta miksei sujuisi, onhan Arska suorittanut koiraetsijöiden alkeiskurssinkin ja verijälkeäkin on joskus kokeiltu harrastusmielessä.

Nyt on iltamenot toukokuussa taattu. Tiistaisin on Cellon koiratanssi, keskiviikkoisin Totoron pentukurssi ja torstaisin Arskan jälkikurssi. No kesäkuun puoleenväliin mennessä on kaikki kurssit kursseiltu ja sitten pitää miettiä miten jatketaan. Cello vois jatkaa koiratanssin nonstop -kurssilla, Arska jälkikurssin jatkolla ja Totoro jollain arkitottis tms. kurssilla. Tai sitten mä oon kesäkuussa jo niin täynnä kurssia, että ainoa, joka saa jatkaa on Totoro.

Huomenna se taas pentulauma pienenee. Flii ja Luca lähtevät maailmalle. Sen jälkeen kotiin jäävät enää Cami (joka lähtee toukokuussa) ja Totoro, joka näillä näkymin jää kotiin, ellei sitten sijottais... No katellaan, hiljaa hyvä tulee.

Ei kommentteja: