keskiviikkona, huhtikuuta 11, 2007

Työ kutsuu... vai kutsuuko?


Tänään piti aamulla lähteä duuniin. Nouseminen ei ollut vaikeeta, nappulat olivat jo hereillä kun vääntäydyin punkasta liikenteeseen. Sitten pentujen lääkitys, ruoka, vähän siivousta, muistin jopa vaihtaa vaatteet ennen kuin lähdin duuniin.

Töissä oli lievää vaikeampia ongelmia keskittyä duuneihin... mutta olihan se tietty hyvää muistutusta arjesta kaiken pentutohinan keskellä. Huomenna ei kuitenkaan tarvihe mennä, eikä ens viikolla, perjantaina käyn pyörähtämässä, etteivät ihan unohda miltä mä näytän.

Kotimatkalla kävin hakemassa pentujen loppulääkkeet, kaikkiahan ei saatu lauantaina. Se olikin aina häslinkiä. KePo oli ihan kokonaan unohtanut antaa mulle vastalapun. No nimellä, paitsi, ettei farmaseutti ensin meinannut löytää lootaa nimen perusteella ja kävi vielä kysymässä, että mitä lääkkeitä niitten pitikään olla. Kun sitten olin jo melkeen lähdössä, niin farmaseutti sanoi, että näytäs vielä. Melkeen saatiin 400 milligrammasia pillereitä 40 milligrammasten tilalle. No olis sen kotona huomannut, mutta sitten olis saanut ajaa uudestaan Nummelaan vaihtamaan paketit, joten erinomaisen paljon parempi näin.

Tänään oli ihanan lämmintä, siis ellei olis tuullut. Raahattiin kuitenkin vanhimmaisen kanssa panulauma pihalle ja niillähän vauhtia riitti. Ei haitannut "pieni" tuuli, eikä sekään, että uretaanit ja peitteet lentelivät milloin minnekin ja välillä joku pentu oli tuulessa lepattavien vermeiden keskellä, ihan rauhassa olivat ja kaikessa rauhassa kömpivät esiin peitteiden alta tai uretaanin välistä.

Ruokakin pennuille maistuu jo melkeestä entiseen malliin. Punnasin kuitenkin pennut varmuuden vuoksi tänään, ettei kukaan pääse salaa kuihtumaan olemattomiin. Painot oli noususuunnassa, joten ei hätää.

Huomenna on sitten pentutestin vuoro. Odotamme mielenkiinnolla.

Ei kommentteja: