maanantaina, huhtikuuta 16, 2007

Action-päivä


Pennuilla on tänään ollutkin varsinainen action-päivä. Mentiin jo aamupäivällä ulos, kun ilma oli niin lämmin ja aurinko paistoi, vaikka maa olikin vielä viittä vaille kuurassa. Pystytettiin leiri auringonpaisteeseen, mutta lähdettiin sitten käymään mökillä. Pennut juoksivat innoissaan koko polun, mutta mökin pihaan ei vielä paistanutkaan aurinko, joten otettiin samantein suunta takasin aurinkoisempiin maisemiin. Pentujen mielestä se ei sitten ollutkaan niin mukavaa, jokainen halusi ensin syliin ja tuli ihan sellainen fiilis, että luulivat meidän eksyneen. Sitten lauma kekkasi Arskan, joka mennä pompotteli polkua eteenpäin jääden aina välillä odottelemaan meitä hitaampia. Pentujen mielestä Arska tiesi reitin takaisin talolle pal paremmin kun meikäläinen, joten kaikki juoksivat kiireesti Arskan perään.



Käytiin välillä sisällä nukkumassa ja tultiin uudestaan ulos, täytyyhän kesäsäästä huhtikuussa nauttia koko rahan edestä. Viivi lähti mukaan leikittämään pentuja.



Tehtiin myös metsäretki, mutta ne kuvat eivät kertakaikkiaan onnistuneet, ovat kaikki ihan epätarkkoja ja tarkentuneet ihan vääriin kohteisiin kuten puun oksiin, pensaisiin yms. oleelliseen.

Iltapäivällä pennut ihmettelivät, että mitä tavatonta kasvoi äkkiä keskelle pihaa. Puutarhakalustohan se vaan, mutta oli siinä vähän taivastelemista ja haistelemista.



Illansuussa tuli Kevi pentuja katsomaan. Pennuista uusi tuttavuus oli äärimmäisen hauska.



Luca suorastaan rakastui Keviin ja kulki koko ajan ihaillen Kevin perässä.



Lopulta kaikki pennut olivat niin väsyneitä, että eräät nukahtelivat minne sun sattui.



Toiset taas juoksivat portaille ja sisälle taloon. Nyt täällä on viisi laiskanpulskeaa pentua, jotka laiskasti vähän pureskelevat jotain, nukkuvat, pureskelevat, käyvät juomassa, nukkuvat. Vaan eiköhän meno tunnin parin päästä ole taas ihan toista luokkaa. Toivomme lisää hyviä säitä, tämä päivä on ollut nautinnollinen.

Ei kommentteja: