perjantaina, huhtikuuta 27, 2007

Kiittämättömät otukset


Tänään oli taas akutätipäivä, joten ajelin suoraan duunista Nummelaan. Olin perillä tavoilleni uskollisena liian aikasin, joten poikkesin Tiimariin, joka on ihan siinä akutädin vastaanottotilojen vieressä. Ostin sieltä Camille ja Totorolle vappulelut. Sitten akutädin luo. Ehdin tosin vielä tilata itelleni kampaajan, toimii samoissa tiloissa akutädin kanssa, joten operaatio "ala muistuttaa ihmistä" etenee.

Hoito oli jälleen kerran äärimmäisen rentouttava, neuloista huolimatta. Tosin siinä kun makasin selälläni, niin äkkiä tuli ihan vastustamaton tarve oikaista jalkansa ja venytellä oikein kunnolla. Onnistuin vastustamaan kiusausta, nimittäin se ei varmaan olisi ollut kovin nautinnollinen toimitus, jaloissa oli sentään laskujeni mukaan kuus neulaa. Kääntyminen vatsalleen ja siihen sitten nukahdin.

Kotona annoin lelut pennuille ja mitä tekivät nämä mokomat. No menivät nukkumaan. Kiittämätöntä sakkia täytyy sanoa. Lieventävänä asianhaarana täytynee ottaa huomioon, että pikkupojat ovat olleet tänään aika paljon ulkona, jolloin väsymys saattaa iskeä uusista leluista huolimatta.

Mun oli tarkotus leipoa pullaa huomista viittä vaille pentumiittiä varten (Cami, Luca, Padi, Veikko ja Totoro). Ostin hiivaa, reilusti kananmunia, tarkastin, että maitoa oli riittämiin... joo'o ja unohdin jauhot. Tiedä millanen pulla tulis sämpyläjauhoista, mutten taida ryhtyä kokeilemaankaan. Täytynee pärjätä ilman pullaa.

Lopuksi arvaustehtävä. Tässä nököttävät Camin ja Totoron uudet lelut. Kumpikohan näistä kuuluu Camille ja kumpi Totorolle?

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

onnistuu pulla sämppärijauhoistakin :) sammakko totorolle ja tikru camille.

Anonyymi kirjoitti...

Olisin arvannut just päinvastoin eli tikru totorolle.

n-elikot kirjoitti...

Musta toi tikru on jotenkin aivan Camin näköinen, joten veikkaan tikrua Camille ja sakua totorolle.

-Pia-