sunnuntaina, lokakuuta 14, 2007

Synttäriä ja sukulaisia


Vanhimmainen vietti tänään synttäreitään, ei tosin virallisesti, virallinen päivä on vasta viikolla, mutta kukapa sitä viikolla synttäreille raahautuu, joten juhlat on syytä järkätä viikonloppuna jos mielii, että kesteille joku saapuukin. Iltapäivä ja alkuilta menivät siis kahvia juoden, herkkuja syöden ja sukulaisten kanssa seurustellen. Päivän ravitsevaa ruokavaliota ei voinut olla huomaamatta iltasella, sen verran nimittäin närästi...

Koirien mielestä oli ihan epistä kun oli niin pal porukkaa, ei mahtunut sohville eikä tuoleille. Tosin sukkelasti nuo osasivat tunkea jonkun syliin tai viereen ja luulen vähän, että saivat osansa myös herkuista.

Karu totuus kansanparannuksesta valkeni tänään: mustelmia siellä ja mustelmia täällä, eikä ihan pieniä ollenkaan. Myös vähemän karu totuus kansanparannuksesta valkeni iltaan mennessä: kaik jännitys ja turvotus on jaloista poissa ja nilkat on kapeet kun teini-iässä. Mietinkin illalla saunassa, että jos kuitenkin pitäs mennä toisenkin kerran runnottavaks, mustelmista huolimatta... Tai ehkä juttelen akutätin kanssa huomenna, voihan niitä olla vähemmänkin kivuliaita tapoja, ehkä. Ans kattoo kuin tässä vielä käy.

Muuten ei mitään uutta tai ihmeellistä, alkavaan viikkoon tässä kai jo pitää ryhtyä valmistautumaan.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Taidan olla ainoa kävijä sademetsässäsi nykyään. ;)